۱۳۹۳ فروردین ۲۱, پنجشنبه

پای سیب یک پرسی


پای سیب یک پرسی

یه پای سیب خوشمزه که مزه عالیش تقریبا شبیه به پای سیب قنادی است ... ( البته به قول اطرافیان مزه اش از مدل قنادیش هم خوشمزه تر است ;)  ) برای اینکه یه پای سیب خوشمزه و عالی داشته باشید و طبق روشهایی که قبلا در قسمت انواع کیکهای کره ای توضیح دادم ... مهمترین دلیل خوشمزه و ترد شدن انواع شیرینی و یا کیکهایی که در آنها از کره استفاده میشه اینه که همه مواد به دمای محیط برسه پس 1 ساعت قبل از درست کردن این پای سیب همه مواد را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسه :)

مواد لازم :
آرد 320 گرم
آرد ذرت 30 گرم ( در صورت تمایل ) ( آرد ذرت پای را پوک تر و اسفنجی تر و خوشمزه می کنه اگه در دسترس نیست می تونید در کل از 350 گرم آرد قنادی استفاده کنید .)
کره به دمای محیط رسیده 300 گرم
پودر قند 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد ( به دمای محیط رسیده )
وانیل نوک قاشق چایخوری

موادلازم برای وسط پای سیب :

سیب 2 عدد
دارچین 1 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
پودر قند برای تزئین روی پای
کپسول مخصوص پای


فر را روی 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. 

قالبهای یک نفره پای سیب را با کپسول مخصوص پر کنید ( اگه کپسول مخصوص پای ندارید می تونید فقط قالبها را باکمی روغن مایع چرب کنید. )


ابتدا سیب ها را پوست کنده و حلقه حلقه یا مثل من خلال برش بزنید و روی دو طرف سیب شکر و دارچین بپاشید. 


حالا کره نرم شده و پودر قند را با همزن خوب هم بزنید تا نرم و سبک و کرمی رنگ بشه .... 

مرحله مهم اینه که تخم مرغ ها را یکی یکی به کره و پودر قند اضافه کنید ... یعنی اولین تخم مرغ را توی مواد بشکنید و همزن را روشن کنید و اجازه دهید تخم مرغ اول خوب با مواد مخلوط بشه بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید و باز خوب با مواد مخلوط کنید و بعد در آخر تخم مرغ سوم و وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود .

آرد ذرت و آرد  را با هم مخلوط کنید و بعد آنها  را الک کنید ....من آرد را دو بار الک کردم و بعد به مواد کره و تخم مرغ اضافه کردم و با یه قاشق خوب هم زدم تا آرد با مواد خوب مخلوط بشه .

نیازی به هم زدن زیاد مواد نیست  ( مثل استفاده از همزن برقی ) به اندازه ایی که آرد با مواد خوب مخلوط بشه کافیه ....


حالا مقداری از مواد پای را توی قیف با ماسوره ساده بریزید ( می تونید از قاشق برای انتقال مواد پای  توی قالبهااستفاده کنید. ) توی قالبهایی را که کپسول گذاشتید را با کمی از مواد پای پر کنید و روی مواد سیب بگذارید و دوباره روی سیب ها را با مواد پای پر کنید .

قالبها را توی سینی فر چیده و سینی را توی فر بگذارید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که یه خلال دندان توی پای فرو کنید و تمیز بیرون بیاد بپزید .

بعد از پخت پای ها را از قالب فلزی جدا کنید و توری فلزی بگذارید و اجازه دهید خنک شود . و در آخر هم روی آنرا با پودر قند تزئین کنید و نوش جان .....pegah

نکته : من برای نرمتر ماندن پای ها آنها را بعد از خنک شدن توی ظرف دردار گذاشتم .

نکته : زیاد کردن زمان پخت پای را خشک می کنه و کیفیت آنرا پایین میاره .

۱۴ نظر:

  1. دستت درد نکنه عزیزم از ظاهرش معلومه خوشمزه است

    پاسخحذف
  2. ميشه لطفا مواد رو به پيمانه بگيد

    پاسخحذف
  3. Misha bejayeh ye porsi yeki kamel drost konim

    پاسخحذف
  4. سلام من 2 بار دقيقا با همين دستور پختم اما اصلا خوب نشد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. متاسفم که شما نتونستید خوب این پای را درست کنید توی قسمت هنر دوستان که توی وبلاگ هست می تونید کار دوستانی که با این دستور پای را درست کردن و راضی بودن را ببینید مطمئنا برای درست کردن یه پای خوب و بدون مشکل باید با دقت و مو به مو دستور را اجرا کنید :)

      حذف
  5. میشه به جای کره از مارگارین یا روغن جامد استفاده کرد

    پاسخحذف
  6. سلام پگاه جان ممنون ازدستورهای خوبتون من. به قالب پای دسترسی ندارم میتونم ازقالب کاپ کیک استفاده کنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم بله می تونید توی قالب کاپ کیک هم درست کنید :)

      حذف
  7. از این مقدار مواد، چند تا پای سیب بدست میاد؟

    پاسخحذف