۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۲, یکشنبه

بال و کتف برشته با سس ازگیل


بال و کتف برشته با سس ازگیل


وقتی مرغ میخرم تکه های بال و کتفش رو برای درست کردن کباب و یا رست شدن توی فر کنار میگذارم الانم براتون پیشنهاد  یه غذای عالی با بال و کتف مرغ آوردم و با یک مرینت متفاوت ،در واقع از رب ازگیل که یک رب محلی آستارایی است اونو مزه دار کردم و بینهایت خوشمزه شد می تونید این میوه رو اینجا ببینید و عکس رب رو هم پایین براتون گذاشتم ... در صورتیکه این رب در دسترس نیست از رب انار یا رب آلوچه استفاده کنید :) .... pegah


مواد لازم :

بال و کتف مرغ 700 گرم
رب ازگیل یا آلوچه 1 قاشق غذاخوری 
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
نعنا خشک یا ریحون خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم 
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری


بال ها و کتف ها را از هم جدا کنید و روی بالها یک برش عمیق ایجاد کنید حالا همه مواد لازم رو توی یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید . 

کف سینی فر را با فویل بپوشانید و بال ها و کتفها را روی سینی بچینید .

سینی رو در فر گذاشته تا به مدت 20 تا 30 دقیقه بالها بپزند و برشته شوند .
سپس آنرا با سالاد و نان سرو کنید ...نوش جان ...pegah

من در کنار این غذا سالاد کاپریس و کاهو  سرو کردم. 

۲ نظر:

  1. سلام خسته نباشید تواین غذا میشه ازقسمتهای دیگه مرغ هم استفاده کردممنونم

    پاسخحذف