۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۸, شنبه

باتر چیکن ( مرغ کره ای ) butter chicken


باتر چیکن ( مرغ کره ای ) butter chicken

سلام عزیزان اینبار براتون دستور یک غذای هندی بسیار بسیار خوشمزه آوردم که مزه فوق العاده ای داره و مخصوصا همسر جانمان از طرفداران پروپاقرص غذاهای تند هندیه و دست من برای درست کردن اینجور غذاها همیشه بازههههه ......در این دستور از ادویه گراماسالا استفاده شده که من قبلا دستورشو در وبلاگم گذاشتم و می تونید اینجا دستورشو ببینید . برای درست کردن این غذای خوشمزه دو مرحله رو باید پیش برید اولی اینکه سس مخصوص کره ای رو درست کنید و دومی اضافه کردن مرغ مزه دار شده به این سسه پس با من همراه باشید با دستور پخت این غذای پر طرفدار هندی.... pegah


مواد لازم برای تهیه سس باتر چیکن :

کره ذوب شده 1/2 پیمانه
هل 2 عدد
چوب دارچین 1/2
برگ بو 2 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ و خرد شده
پودر فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
گوجه 5 عدد خرد شده
بادام هندی 10 عدد
فلفل سبز تند خرد شده 2 عدد
سیر پوره شده 4 عدد
زنجفیل له شده 1 قاشق غذاخوری
آب 1 لیوان 
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل به انداره لازم 

مواد لازم برای تهیه مرغ کره ای :

فیله مرغ مکعبی خرد شده 400 گرم
ماست 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم 
خامه 1 قاشق غذاخوری



اول از همه فیله مرغ و ماست  و آرد و ادویه و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید . 

در این فاصله که مرغ ها مزه دار میشوند سس را درست کنید برای این منظور :


مقدلر کره  دستور را در یک دیگ داغ کنید و بعد همه  مواد لازم سس رو توی  دیگ بریزید ، حرارت را کم کنید و سر دیگ را گذاشته و اجازه دهید همه مواد با هم مخلوط شوند و بپزد . بعد از پخت مواد سس همه مواد را در دستگاه غذاساز یا با بلندر پوره کنید و به کناری بگذارید .


 این سس کره ای  را با مقداری خامه و کره تزئین کنید و برای تهیه انواع غذا می توان ازش استفاده کرد .


سس باتر چیکن  ( تصویر بالا )




حالا  مقداری کره در ماهیتابه داغ کنید و تکه های مرغی را که مزه دار کرده بودید در کره سرخ کنید . بعد سس باتر چیکن را به مرغ های سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید سپس خامه را به باترچیکن اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید  . این غذا را با برگ های گشنیز تازه تزئین و با پلو سرو کنید ... نوش جان ...pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر