ه‍.ش. ۱۳۹۵ خرداد ۱۱, سه‌شنبه

دمی کاری مرغ




دمی کاری مرغ 

از سری غذاهای من درآوردی و خوشمزه اینجانب همین دمی کاری مرغه که برای اونایی که عاشق ادویه هستند یک گزینه ایده آله پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید و از مزه خوبش لذت ببرید .

مواد لازم :

فیله مرغ 12 عدد
آب 2 پیمانه
زردچوبه و ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
پودر لیمو عمانی و ادویه پلویی 1/2 قاشق چایخوری
زعفران  دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پیاز خام 1 عدد متوسط و خرد شده
پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری
نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
برنج 3 پیمانه پلوپز
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

فیله های مرغ را به همراه پیاز خام خرد شده و زردچوبه و لیمو عمانی و کاری و ادویه پلویی و دو پیمانه آب و نمک و فلفل روی حرارت گذاشته تا آرام فیله ها بپزند .

برنج را به همراه کمی آب  بخیسانید و به کناری بگذارید . 

وقتی مرغ پخت آنرا از آب خارج کرده و به کناری  بگذارید .

حالا  آب برنج را خالی کنید و برنج را به آب مرغ اضافه کنید  ( آب مرغ باید به اندازه یک بند انگشت روی برنج را بپوشاند اگه میزان آب زیاد است آنرا خالی کنید و اگه کم است مقداری آب جوش به برنج اضافه کنید . ) بعد نعنا خشک و زعفران  را به برنج اضافه کرده و زیر حرارت را کم کرده و اجازه دهید آب مرغ به خورد برنج رود سپس مرغها را به همراه پیاز داغ روی سر برنج بریزید و یک دمکنی روی سر برنج گذاشته و برنج را دم کنید .

در انتها غذا را در ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید ...pegah 

نکته : ادویه پلویی را از عطاریها یا سوپرمارکتهای بزرگ تهیه کنید . 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر