۱۳۹۴ شهریور ۲۲, یکشنبه

کیک انبه ( mango cake )


کیک انبه ( mango cake )

میوه انبه با اون طعم رویایی و اون بوی معرکه اش هر چیزیو خوشمزه می کنه،  چه کیک چه غذا و چه سس و دسر و .... با این میوه معرکه  است . 

کیکی که براتون در نظر گرفتم جز کیکهای کویک میکس است Quick Mix قبلا در مورد این کیک در پستهای قبلی توضیح داده بودم کلا این  کیک ها تند و سریع حاضر و همه مواد با هم مخلوط میشن و اولویتی برای میکس کردن مواد وجود نداره تنها نکته مهم و حساس این کیک اندازه گیری دقیق و به دمای محیط رسوندن مواد کیکه ،  این کیک از پایه کیک های کره ایه و بسیار خوشمزه است و بافت خاصی داره امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ..pegah

مواد لازم :

انبه 1 عدد بزرگ
آرد 185 گرم
کره نرم شده 125 گرم
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شیر 60 میلی لیتر
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 165 گرم

مواد  لازم برای تزئین :

شکلات سفید 100 گرم
خامه 100 گرم
رنگ زرد خوراکی  کمی
شکلات شیری 100 گرم

اول از همه انبه را پوست بگیرید و با چاقو به برشهای نازک و بزرگ تقسیم کنید .

قالب کیک 20 سانتی متری  را با کره نرم شده چرب کنید .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .


در کاسه همزن همه مواد بجز انبه را با هم مخلوط کنید .


حالا نصف مواد کیک را توی قالب بریزید و روی آن برشهای نازک انبه بگذارید و بعد بقیه کیک را روی انبه بریزید .

قالب را توی فر گذاشته تا به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانیکه یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد بپزید .

کیک را روی سینی مشبک بگذارید تا خنک شه .

برای تزئین :

خامه و شکلات سفید را روی حرارت کم بگذارید تا شکلات کاملا ذوب شه ولی مواد نجوشه ، بعد رنگ زرد خوراکی را به آن اضافه کنید و گاناش را به کناری بگذارید تا کمی ولرم شه .

حالا گاناش را روی کیک بریزید .

شکلات شیری را توی مایکروفر یا به روش بن ماری ( بخار آب ) ذوب کنید و به صورت نامرتب روی کیک بریزید ... نوش جان ...pegah

۲ نظر:

  1. سلام ....ممنون از زحمات و آموزشهای خوبتون.....لطفا اگر ممکن بود اموزش پخت یک کیک گردویی ترجیحا رژیمی بزارین....منظورم اسفنجی هست نه شیرینی گردویی.........افتخار میکنم همشهری بوشهری ما هستین و همیشه براتون ارزوی شادی و موفقیت دارم......مرسی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام همشهری ، حتما به روی چشم :) ممنونم حضورتون .

      حذف