۱۳۹۴ شهریور ۲۴, سه‌شنبه

مربای پوست پسته


مربای پوست پسته 

اینبار شما رو با یه مربای فوق العاده پر خاصیت و خوشمزه و خوشبو آشنا می کنم فقط باید عرض کنم پوست پسته تلخه و برای این مربا حتما باید تلخی پوست پسته رو بگیرید مثل روال همیشه من هیچ طعم دهنده ای به مربا اضافه نکردم چون بوی عالی پوست پسته اینقدر قوی و خوشمزه است که نیازی به اضافه کردن طعم دهنده و اسانس نیست .



مواد لازم :

پوست پسته 500 گرم
شکر 500 گرم
آب 400 میلی لیتر
خلال پسته 1/2 پیمانه
جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری  یا ( آب لیموی تازه 1 قاشق مرباخوری)

اول از همه پوست های نرم و لطیف  پسته را به آرومی از دور پوسته سخت  پسته  جدا کنید و بشویید .

حالا توی  یک دیگ مقداری آب بریزید و پوستهای پسته را توی آب جوش ریخته و به مدت 8 تا 10  دقیقه بجوشانید بعد پوست پسته را آبکش کنید و دوباره توی دیگ آب بریزید و وقتی جوش آمد پوست پسته را توی آب بریزید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید من با دو بار جوشاندن تلخی پوست پسته رو گرفتم شما یه دونه پوست پسته رو توی دهان بگذارید اگه موقع جویدن تلخ بود عمل جوشاندن را یک بار دیگر تکرار کنید .

حالا شکر و 400 میلی لیتر آب را توی یک دیگ لعابی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و  پوست پسته را به آن اضافه کنید و بگذارید مربا به قوام برسه ، بعد خلال پسته و جوهر لیمو ( که اگه ندارید می تونید از آبلیموی تازه هم بجاش استفاده کنید )  را به مربا اضافه کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید .

اجازه دهید مربا درون همان دیگ سرد شود و بعد آنرا در یک شیشه تمیز و استریل بریزید . نوش جان ....pegah


۲ نظر:

  1. به به پگاه جونی ببین چه کرده ، حتما خیلی خومشزست ، چون تودرست کردی ، بعد از مدتها اومدم بهت سر بزنم رفیق :)))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلاااااام رفیق خوبم ، جات خالی بووووود رزی ،خوشحالم اومدی :***

      حذف