ه‍.ش. ۱۳۹۴ شهریور ۳۱, سه‌شنبه

ترشی هفت بیجار گیلانی


ترشی هفت بیجار گیلانی 

گیلانی های عزیز یک ترشی بینهایت معروف و خوشمزه دارن که به اون هفت بیجار می گن این ترشی رو فقط فصل خاصی میشه تهیه کرد که سبزیهای محلی گیلانی و گوجه نارس در دسترس باشه الان  که تقریبا آخر تابستون و اوایل پاییزه بهترین زمان برای درست کردن این ترشی سنتی و اصیله پس منم دست به کار شدم و این ترشی عالی رو درست کردم اگه سبزیهای محلی گیلانی در دسترس نیست داخل دستور ،براتون توضیح خواهم داد که می تونید از چه سبزیهایی به عنوان جایگزین استفاده کنید پس با من همراه باشید ....pegah

مواد لازم :

بادمجان بدون تخم  6 عدد خرد شده
گوجه فرنگی سبز و نارس 10 عدد
سبزی ( خالواش _ چوچاق _ گشنیز _ نعنا ) همه با هم 500 گرم
فلفل سبز 300 گرم خرد شده
سیر 4 حبه ریز خرد شده
گلپر 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
سرکه به میزان لازم 

این ترشی رو معمولا خیلی خیلی ریز درست می کنند ولی من مدل درشتشم خوردم  که عالیه !!! 

بادمجانها و گوجه نارس و فلفل سبز و سیر رو ریز خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید .

سبزیها را هم بشویید و وقتی کاملا خشک شد خرد کنید حتما نباید خیلی خیلی ریز بشه .. بعد سبزیها را هم به کاسه اضافه کنید .

حالا گلپر و نمک  را به مواد توی کاسه اضافه کنید و هم بزنید . مواد ترشی را درون شیشه تمیز و استریل بریزید و روی آن را با سرکه بپوشانید و بعد سر شیشه را سفت ببندید و درون کابینت نگه داری کنید .

بعد از یک هفته ترشی آماده خوردنه ولی هر چی بیشتر بمونه عالی تر میشه ... نوش جان ... pegah


نکته : در صورتیکه سبزیهای محلی شمالی در دسترس نیست می تونید از ترکیب نعنا و گشنیز و پونه استفاده کنید .

نکته: اینکه بعضیها در دستور از خیار و کلم قرمز و لبو استفاده می کنند کاملا اختیاریه ولی مواد ذکر شده جز مواد اصلی این ترشی نیست .

نکته : اگه هم دوست دارید خیلی فوری این ترشی را درست کنید اینجا دستورشو ببینید .

نکته : عکس سبزیهای محلی گیلان را در این لینک ببینید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر