۱۳۹۴ شهریور ۱۸, چهارشنبه

فیله ماهی سوخاری ( fried fish )


فیله ماهی سوخاری ( fried fish )


درسته غذاهای سوخاری و فست فود مضرات زیادی برای بدن داره ولی نمیشه از طرفدارهای پروپاقرص این غذا هم چشم پوشی کرد بنابراین بهترین کار اینه علاوه بر اینکه دفعات استفاده از فست فود ها را به حداقل می رسونیم ، این غذا رو در خونه تهیه کنیم چون علاوه بر اینکه از مواد اولیه سالم و مطمئن استفاده می کنیم، می تونیم از نحوه سرخ کردن و نوع روغن مصرفی هم اطمینان داشته باشیم . از این رو این بار برای شما یک غذای خوشمزه دریایی  تدارک دیدم که امیدوارم خوشتان بیاد این غذا رو برای شماره 127 مجله سیب سبز درست و عکاسی کردم ...pegah


فیله ماهی سوخاری  

مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی : 

فیله ماهی بدون استخوان 2 عدد 
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
لیموی تازه 1 عدد بزرگ
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم 

مواد لازم برای سوخاری کردن :

آرد سفید  2  پیمانه
پودر سوخاری یا پودر نان  2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد 
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای دورچین :

سیب زمینی بزرگ 1 عدد
کلم بروکسل 200  گرم
شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و نمک به میزان لازم


اول از همه ماهی ها را با آب لیموی تازه، نمک ، فلفل قرمز و زعفران مزه دار کنید بعد سر ظرف را با سلفون بپوشانید و آنرا در یخچال گذاشته تا به مدت 2 ساعت مزه دار شود .

کلم بروکسل ها را از  وسط به دو نیم کنید و خوب آنها را بشویید بعد آنها را با کمی آب و  نمک به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید .
سیب زمینی را هم پوست بگیرید و آنرا به قطعات بزرگ برش بزنید سپس سیب زمینی ها را هم با کمی آب و نمک نیم پز کنید .


  در ظرف اول آرد بریزید در ظرف دوم  تخم مرغ ها را بشکنید و با کمی نمک و فلفل  هم بزنید و در ظرف سوم  پودر نان بریزید.

حالا هر دو طرف ماهی ها را ابتدا به آرد سفید، سپس  تخم مرغ و بعد به آرد سوخاری آغشته کنید . در یک ماهیتابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و هر دو طرف ماهی ها را در آن سرخ کنید.

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

حالا همزمان که ماهی ها سوخاری می شوند  کلم بروکسل های آبپز را روی سینی فر بریزید و در کنار آنها سیب زمینی ها نیم پز شده بگذارید و روی سیب زمینی ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل  و شوید مزه دار کنید و روی کلم بروکسل ها هم کمی نمک بپاشید سپس سینی  را درون فر گذاشته تا به مدت 20 دقیقه کلم و سیب زمینی برشته شوند .همه مواد را درون بشقاب سرو کنید نوش جان ...pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر