۱۳۹۴ مرداد ۲۹, پنجشنبه

خوراک میگو با سویا سس و سبزیجات (shrimp with soy sauce and vegetables)


 خوراک میگو با سویا سس و سبزیجات (shrimp with soy sauce and vegetables)

به نظر من غذاهای دریایی مخصوصا میگو یکی از بهترینها و خوشمزه ترین غذاهاست منم در مصرفش کوتاهی نمی کنم و بجای استفاده بیش از حد از گوشت قرمز که قیمتش با میگو برابری می کنه ترجیحا میگو رو انتخاب می کنم برای همین  فصل میگو که میشه برای خریدن میگو یه گریزی به جنوب می زنم . برای من که عاشق میگو و ماهی هستم  این موجودات خوشمزه بوی بدی نمی دن ولی خیلی ها از بوی زهم میگو همیشه شکایت می کنند و یکی از دلایلی که این غذاهای مفید را توی جدول هفتگی غذایشون جا نمی دن همینه !!!! پیشنهاد من برای این دوستان عزیز ترکیب گشنیز ، پیاز ، سیر و لیمو برای ماهی  و ترکیب پودر سیر، پیاز ، آبلیمو ، رزماری و زنجفیل برای میگوست .. البته هم می تونید همه این مواد ذکر شده رو در غذا و یا هر کدوم از گزینه ها را به صورت مجزا  برای طعم دار کردن ماهی و میگو استفاده کنید .  حتی مثل دستوری که الان گذاشتم می تونید از فلفل دلمه ای و سویا سس هم استفاده کنید که طعم منحصر به فردی به آن می ده....

این غذا رو برای شماره 127 مجله سیب سبز درست کردم و یکی از سریعترین غذاهای ممکنه . هم  با برنج و هم به صورت ساندویچی میشه  اونو سرو کرد ، خلاصه ترکیب بی نظیر فلفل دلمه ای و میگو یه ترکیب رویاییه :)) امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ...pegah

مواد لازم :

میگو 500 گرم
فلفل دلمه ای سبز ، زرد و قرمز از هر کدام 1 عدد کوچک
پیاز 1 عدد بزرگ و خلال شده
کلم بروکلی 1 پیمانه خرد شده
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
سویا سس 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه ، ادویه کاری و پودر فلفل قرمز به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
جعفری برای تزئین

اول از همه میگو ها را بشویید و کمر آنرا تمییز کنید .


روغن زیتون را در ماهیتابه داغ کنید و پیاز ها را در آن تفت داده تا نرم شوند سپس زردچوبه و فلفل قرمز و ادویه کاری را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود .

حالا میگو ها را روی پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ میگو تغییر کند . بعد نوبت اضافه کردن فلفل دلمه ای های خلال شده و کلم بروکلی و سویا سس و پودر سیر  است به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند ولی رنگشون رو از دست ندن  کمی از غذا بچشید اگه نیازی به اضافه کردن نمک بود کمی نمک بزنید چون سویا سس خودش شوره ..

بعد خوراک میگو را در ظرف سرو بکشید و با جعفری تازه و فلفل سیاه نمیکوب  روی آنرا تزئین کنید .

۲ نظر: