ه‍.ش. ۱۳۹۴ مرداد ۲۸, چهارشنبه

کروستینی پستوی گوجه خشک sun dried tomato pesto crostini


 کروستینی پستوی گوجه خشک  sun dried tomato pesto crostini

یکی از پیش غذاهای خوشمزه ایتالیایی که می تونید با هر نوع سسی که دوست دارید اعم از پستو ریحان و پستوی گوجه و....  یا به همراه گوجه و پنیر موتزارلای  تازه و ریحان و یا ترکیباتی مانند انواع پنیر و گوشت و سبزیجات و ....  مورد استفاده قرار بدید " کروستینی " است . کروستینی در واقع به نان آغشته به روغن زیتون که روی گریل آنرا تست کردید و بعد روی آنرا با موارد ذکر شده بالا پر و سرو می کنید گفته می شه و اینبار پستوی گوجه خوش عطر و بوی منم روی این نان برشته نشسته تا یک پیش غذای بی نظیر رو برای امشب بسازه .

مواد لازم :

پستوی گوجه  ( که می تونید اینجا دستورش رو ببینید )
نان باگت یا نان فرانسوی 6 برش
روغن زیتون به میزان لازم
برگ ریحان برای تزئین

نان باگت یا نان فرانسوی را به صورت مورب برش بزنید و روی آنرا به کمی روغن زیتون آغشته کنید سپس ماهیتابه گریل را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود ، حالا دو طرف نانها را روی گریل برشته کنید .

در ادامه روی نانهای برشته رو با سس پستوی گوجه پر و با برگ ریحان تازه تزئین و سرو کنید ... نوش جان ....pegah



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر