ه‍.ش. ۱۳۹۴ شهریور ۱, یکشنبه

پاکوره سیب زمینی و پیازچه


پاکوره سیب زمینی و پیازچه

یه غذای ساده و آسون با طعمی عالی ، در واقع ریشه در غذاهای جنوبی و هندی داره با این تفاوت که سیب زمینی بهش اضافه کردم و خیلی خیلی خوشمزه تر شد  و یه پای ثابت سفره  شاممون :) امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .

مواد لازم :

پیازچه 2 پیمانه 
آرد نخودچی 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد متوسط 
زردچوبه و ادویه کاری و پودر فلفل قرمز به میزان لازم 
نمک به میزان لازم
آب مقداری


پیازچه ها را خرد کنید و به کناری بگذارید .

سیب زمینی را پوست بگیرید و توی مولینکس بریزید و آنرا حسابی خرد کنید .

حالا پیازچه ، سیب زمینی ، آرد نخودچی ، آرد سفید ، ادویه و نمک را با هم مخلوط کنید و بعد خیلی کم به اون آب اضافه کنید به اندازه ای که مایه پاکورا نه غلیظ باشه و نه شل یه حد متوسط داشته باشه .


روغن رو توی ماهیتابه داغ کنید و با یک قاشق غذاخوری مقداری کمی از مواد توی روغن داغ بریزید و دو طرف پاکورا را سرخ کنید . 

یادتون باشه اگه یه قاشق پراز مواد توی روغن  بریزید ممکنه داخل پاکوره خوب سرخ نشه .....پس حرارت رو کم کنید و اجازه بدید خیلی آروم پاکورا توی روغن سرخ شه و بعد نوش جان کنید ...pegah


۴ نظر:

  1. من هم جنوبی هستم و عاشق این نوعی از غذا‌ها هستم ، ولی‌ من همین‌ها را با آرد نخود بدون آرد درست می‌کنم و مغز پخت هم میشود ، آرد خمیرش می‌کنه .

    پاسخحذف
  2. دستتان هم درد نکنه ، مرسی‌

    پاسخحذف