tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post8656280076876082358..comments2024-03-14T03:31:37.243-07:00Comments on آشپزی از دل و جان: دسر کنافه با پنیر( knafeh with cheese )Unknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-1306360462189261192016-01-18T23:04:20.310-08:002016-01-18T23:04:20.310-08:00سلام اونی که شما گرفتید بهش رشته پاکستانی میگن و ب...سلام اونی که شما گرفتید بهش رشته پاکستانی میگن و برای باقلوتا پاکستانی مورد استفاده قرار میگیره این رشته خشک خیلی سفته موقع پخت با این رشته تازه کدایف که خیلی نرمه کلا فرق داره و در مورد سوال دوم بله می تونید این دسر رو روی گاز هم تهیه کنید و با حرارت خیلی خیلی کم که نسوزه .آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-18389643820447316512015-12-20T04:15:50.365-08:002015-12-20T04:15:50.365-08:00salam mamnoon az webloge khobetoon
bebakhshid soal...salam mamnoon az webloge khobetoon<br />bebakhshid soal dashtam azatoon<br />aval inke in reshteye tazeye kadayef ke shoma migid chi has?man ye baste kadayef kharidam ke mesle vermishele va khoshk mibashad khastam bedoonam bahash mishe in desero dorost kard<br />va dovom inke in desero dakhele mahitabe roye gaz mishe amade kard be jaye fer?mamnoon Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-40397489536911374072015-12-02T14:12:12.967-08:002015-12-02T14:12:12.967-08:00واقعا عالیه سپاس از شما
واقعا عالیه سپاس از شما<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-55909565426677901042015-09-04T14:55:47.772-07:002015-09-04T14:55:47.772-07:00خیلی خیلی ممنونخیلی خیلی ممنونAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126087720837566562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-30633143453037797622015-09-04T08:59:12.017-07:002015-09-04T08:59:12.017-07:00سلام دوست خوبم از همراهی شما متشکرم ، بله حتما می ...سلام دوست خوبم از همراهی شما متشکرم ، بله حتما می تونید اینکارو کنید فقط به مواد پنیری بسته به ذائقه اتون کمی شکر اضافه کنید که شیرین شه :) یا اصلا می تونید روی فیلوها شربت بریزید و سرو کنید .آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-10128126416275047512015-09-04T08:14:18.638-07:002015-09-04T08:14:18.638-07:00سلام مجدد. ایا جواب نخواهید داد خامم حیدری عزیز? سلام مجدد. ایا جواب نخواهید داد خامم حیدری عزیز? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126087720837566562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-13138205471367200692015-08-31T06:00:42.301-07:002015-08-31T06:00:42.301-07:00سلام و واقفن ممنون و خسته نباشید به خاطر این همه چ...سلام و واقفن ممنون و خسته نباشید به خاطر این همه چیزای خوشمزه و توشکل که با ما به اشتراک میذارید.<br />یه سوال دارم ایا میشه همین مواد پنیری رو درون خمیر فیلو بذاریم و مثلثی مثل سمبوسه بپیچیم یا فقط باید با رشته باشه? <br />ممنون<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126087720837566562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-50937633542424512292015-07-11T04:27:08.473-07:002015-07-11T04:27:08.473-07:00فدات عزیزم جاتون خالی :*فدات عزیزم جاتون خالی :*آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-45071332924227909252015-07-10T04:39:28.444-07:002015-07-10T04:39:28.444-07:00عاشق همه جور کنافه هستم ، خیلی عالی شده پگاه جون ....عاشق همه جور کنافه هستم ، خیلی عالی شده پگاه جون . دستتون درد نکنه و نوش جانArghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-48933124317932881862015-07-09T10:20:21.628-07:002015-07-09T10:20:21.628-07:00khili mamnon az pasokheton.
khili mamnon az pasokheton.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-12479468156031296342015-07-07T21:49:23.906-07:002015-07-07T21:49:23.906-07:00سلام عزیزم خواهش می کنم ، نوش جونتون خوشحالم از با...سلام عزیزم خواهش می کنم ، نوش جونتون خوشحالم از بامیه خوشتون آمد . من از یکی از دستورهای کیک شکلاتی که توی وبلاگه استفاده کردم اسمش " کیک شکلاتی با رویه کرم وینا دارچینی " هست توی قسمت سرچ اسمشو وارد کنید دستورشو می بینید . برای لابه لای کیک از خامه فرم گرفته استفاده کردم و کاملا در قسمت فوندانت از روشی که خمیر را روی کیک کشیدم توضیح دادم لطفا به همون پست مراجعه کنید و مطالعه کنید . در مورد سوالهاتون هم اگه یه کاور نازک خامه بکشید سر نمی خوره کما اینکه من خودم هم از خامه استفاده کردم و متاسفانه در حال حاضر دستور موس شکلاتی رو ندارم وگرنه خوشحال می شدم کمکتون کنم :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-9214393856264956382015-07-07T17:57:15.936-07:002015-07-07T17:57:15.936-07:00سلام دست شما درد نکنه من تازه با سایتتون آشنا شدم ...سلام دست شما درد نکنه من تازه با سایتتون آشنا شدم و از دستور بامیه استفاده کردم واقعا خوشمزه شد.حالا من سوال دارم در رابطه با کیک و کار با فوندانت.میشه بگید تو یه کیکی که خودتون با فوندانت کار کردید از کدوم دستور کیک شکلاتی استفاده کردید؟ برای وسط کیک از چه چیزی میشه استفاده کرد چون میگن فوندانت سنگین و هر چیزی نمیشه استفاده کرد؟<br /><br />من میخوام برای مابین کیک از موس شکلاتی استفاده کنم میتونید کمکم کنید و دستور موس شکلاتی که برای مابین کیک میشه استفاده کرد رو بهم بدید؟<br /><br />از خامه میشه استفاده کرد آیا لیز نمیخوره؟<br /><br />ممنون میشم راهنماییم کنید 5روز دیگه تولد پسرم هست و میخوام خودم کیکشو درست کنمAnonymousnoreply@blogger.com