۱۳۹۳ آذر ۹, یکشنبه

سالاد تبوله (tabbouleh salad)


 سالاد تبوله (tabbouleh salad)


این سالاد عربی یکی از معروفترین سالادهای خاورمیانه است . که در واقع در بیشتر کشورهای عربی به عنوان" مزه " در کنار غذا سرو می شود . گرچه دستورهای متفاوتی از این سالاد در کشورهای مختلف عربی وجود دارد ولی من سعی کردم یکی از پر کاربردترین دستور ها را برایتان انتخاب کنم . اگر تا به حال پیش نیامده این سالاد خوشمزه را درست کنید .تنبلی نکنید ، دست بکار شوید که این سالاد سرشار از مواد مغذی و سالم است .


مواد لازم : 

بلغور گندم  نیم پیمانه
جعفری تازه 100 گرم
نعنا تازه 3 قاشق غذا خوری 
پیاز یک عدد کوچک 
پیازچه 3 عدد متوسط 
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط 
خیار 2 عدد ( در صورت تمایل ) 
لیموی تازه 1 عدد
روغن زیتون و نمک و فلفل به میزان لازم
برگ کاهو برای سرو کردن و یا تزئین در صورت تمایل

اول  بلغور گندم را به مدت 5 تا 6 ساعت توی آب گرم بخیسانید .بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود .

حالا تمام سبزیجات ( پیاز و جعفری و نعنا و پیازچه و گوجه فرنگی و خیار ) را نگینی خرد کنید .


در یک کاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید و بلغور و آب لیمو و نمک و فلفل و روغن زیتون را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است .حالا سالاد را با لیمو و در صورت تمایل با برگ کاهو سرو کنید. نوش جان ...pegah



۱۰ نظر:

  1. به به چه زیباست همه چیز ز ز ز ^_^

    پاسخحذف
  2. به به ، عاشقشم . دستتون درد نکنه پگه جون . نوش جونتون باشه

    پاسخحذف
  3. بسیااار عالیه پگاه جان ، چقدر عکسات قشنگه ، نوش جونتون ، خیلی وقته که درست نکردم ، یادم انداختی :)))))

    پاسخحذف
  4. خوش به حال خودم که زودتر از همه عکسشو تومجله دیده بودم
    اما اونچه ندیدم عکسهای زیبای مراحل کار بود
    نوش جون عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. الهی قربونت برم مهربونم کارهای خودت معرکه است عزیزم :*

      حذف