ه‍.ش. ۱۳۹۳ آذر ۱۵, شنبه

سوپ خامه و کدو حلوایی ( pumpkin cream soup )

سوپ خامه و کدو حلوایی ( pumpkin cream soup )

فصل بسیار زیبای پاییز همچنان ادامه داره و کدوحلوایی هم یار آشنای این فصله.  یکی دیگه از پیشنهاد های من برای شبهای سرد پاییزی درست کردن این سوپ خامه ایی خوشمزه است و می تونه یه پیش غذای عالی و متفاوت برای یک مهمونی خوب و دوستانه باشه . از آنجایی که کدو حلوایی کمی شیرین است پس قاعدتا این سوپ طعم ملس و متفاوتی داره ترکیب جوانه گندم ارزش غذایی این سوپ را بالا برده و همچنین اضافه کردن خامه می تونه کمی از شیرینی این سوپ کم کنه و مخصوصا  من که  دور غذاهای شیرین همیشه یه خط قرمز می کشم و ازشون فراریم اعتراف می کنم که خوشمزه بود و خدا رو شکر آرتا کوچولو ( پسرم) عاشقش شد. فقط  از شانس من وسط درست کردن سوپ شارژ دوربینم تموم شد و نصف مراحل بدون عکس موند :))  امیدوارم شما هم درست کنید و از طعم عالی و متفاوت این سوپ خوشمزه لذت ببرید....pegah



مواد لازم:

سیب زمینی نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
هویج نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
آب مرغ ( استاک مرغ ) 3 پیمانه
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
جوانه گندم یک دوم پیمانه
جعفری ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه  3 قاشق غذاخوری 
پودر پاپریکا 1 قاشق مربا خوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم


ابتدا  پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم و سبک شود . بعد  سیب زمینی، هویج و جوانه گندم را به همراه پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید .حالا  پوره کدو حلوایی و استاک مرغ  را هم اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 45 دقیقه بپزد .


 سوپ پخته شده را در دستگاه غذا ساز بریزید و آنرا پوره کنید دوباره  سوپ  را درون دیگ بریزید و به آن خامه و جعفری خرد شده، اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه آنرا سرو کنید.... نوش جان ....pegah

نکته: ادویه پاپریکا را می توانید از عطاری ها یا سوپر مارکت های بزرگ تهیه کنید.

نکته: در صورتیکه جوانه گندم در دسترس نبود می تواند بلغور یا پرک گندم را جایگزین کنید .

۱۰ نظر:

  1. واییییییییییییییییی دلم تنگ شده بود واسه کارات....محشری پگاه..محشرررررررر

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. هانی منم دلم برات تنگ شده بود خدا رو شکر تو اینستا دنبالت می کنم همیشه کارات عالیههههههههههههه :*

      حذف
  2. خیلی هم زیبا و متفاوت اتفاقا دستور یه سوپ کدو حلوایی داشتم توش توفو داشت
    اصلا نمی دونم توفو چیه :)) تازه توفوی طعم دار بود
    نوش جون عزیزم مثل همیشه عالی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات شم شادی جون چشای خوشگت زیبا می بینه :**** :)) از دست تو شادی توفو همون پنیر سویا است . نمی دونم اینجا هم هست یا نه ولی فک کنم تهران پیدا شه اگه رشت یافتی خبرم کن :)

      حذف
  3. به به ، احساس کردم خیلی نیاز دارم به این سوپت ، خیلی عالی شده ، جوونه گندم که داره خیلی برام جالب بود ، نوووش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بیشتر برای مقوی تر شدن سوپ ریختم که آرتا بخوره نتیجه کار هم بد نبود مزه متفاوتی داشت، جات خاللی بود رزی جونم :*

      حذف
  4. خیلی عالی پگاه جون ،من عاشق انواع سوپ هستم ،سوپکدو حلوایی هم خیلی عالیه . هیچ وقت با جوانه امتحانش نکردم . ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جات خیلی خالی بود ارغوان جونم <3 :***

      حذف
  5. از تو چه پنهون چند وقت پیش درست کردم و هنوز وقت نکردم پست کنم
    من با این سوپ وقتی اینجا اومدم آشنا شدم و یادمه که اول با اکرا خوردم ولی بعد دیدم نه بابا عجب چیزی هستتتتتتتتتتتتت :))))
    الان دیگه فصل کدو میشه به هوای این سوپ هم شده میرم کدو میخرم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. راستش گیلدا من سالی یک بار درست می کنم :)))) البته پارسال بدون خامه درست کردم امسال دو تا چیز جدید توش ریختم ببینم بهتر شده یا نه و نتیجه کار از پارسال رضایت بخش تر بود :)) امسال با تمایل بیشتری این سوپو خوردم و آرتا هم دوست داشت خدا رو شکر :**

      حذف