کتلت مرغ هندی ( Indian chicken cutlet )
براتون یه غذای هندی آوردم که طعم عالی و معرکه ای داره امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
مواد لازم :
مرغ آبپز شده 300 گرم ( بدون استخوان )
سیب زمینی آبپز شده 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد بزرگ و ریز خرد شده
فلفل سبز تند 2 عدد ریز خرد شده
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری ( می تونید اینجا دستورش را ببینید )
سیر له شده 1 قاشق چایخوری
زنجفیل تازه و پوره شده 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم
گشنیز تازه 1/2 پیمانه و ریز خرد شده
نعنا تازه 1 قاشق غذاخوری ریز خرد شده
مواد لازم برای سوخاری:
تخم مرغ 1 عدد
پودر نان 1 پیمانه ( می تونید اینجا دستورش را ببینید )
توی یک ماهیتابه بزرگ پیاز ریز خرد شده را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود بعد زردچوبه و فلفل قرمز و ادویه گرام ماسالا و را اضافه کنید کمی هم بزیند بعد فلفل سبز تند و زنجفیل و سیر را هم اضافه کنید 1 دقیقه خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند .
سیب زمینی آبپز را هم با گوشت کوب بکوبید و له کنید.
فیله های پخته مرغ را با چاقو ریز خرد کنید.
سیب زمینی و مرغ را هم به مواد توی ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود .
سبزیها را هم اضافه کنید و باز هم ، خوب هم بزنید .
مواد آماده شده را به کناری بگذارید تا خوب سرد بشه ( سرد بشه یعنی کاملا خنک ... نه ولرم و نه گرم و نه داغ ... اینو می نویسم چون خیلی مهمه وقتی مواد داغ یا حتی ولرم را توی مایه تخم مرغ بزنید و سرخ کنید کتلتها تو روغن می ترکه و ظاهر خوبی پیدا نمی کنه .)
حالا از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و توی دست فرم دهید و اول توی مایه تخم مرغ بزنید و بعد توی پودر نان بغلطانید و توی روغن داغ سرخ کنید.... نوش جان ......pegah
سلام ميخواستم بدونم اگه اين كتلت رو به جاي سرخ كردن تو فر بزاريم خوب ميشه؟
پاسخحذفسلام .. راستش در اصل باید سرخ شه ولی می تونید توی فر هم درست کنید فر را روی 180 گرم کنید و کتلتها را روی کاغذ روغنی بگذارید یکم با برس روی کتلتها را چرب کنید تا نسوزه و یه دست بپزه :)
حذفممنون :)
حذفسلام ممنونم م م
پاسخحذفیک سوال میشه غذاهای سرخ کردنی مثل این و انواع کتلت ها یا کوکو ها و .... رو توی سرخ کن هم سرخ کرد ؟ که کمتر روغن ببره ؟
یا مثلا فلافل رو توی سرخ کن درست کنیم