کیک پسته
به به عجب اسم گرووووووونی ... ولی باور نکنید البته که قیمت پسته خیلی بالاست ولی برای این کیک فقط به 100 گرم یعنی 3/4 پیمانه یا لیوان یا به عبارتی 9000 تومان پسته درجه یک احتیاج دارید و علاوه بر این می تونید خوشحال باشد یه کیک عالی و خوشمزه و مخصوصا مقوی و خونگی برای بچه ها درست کردید . پس با خیال راحت دستور رو بخونید و حتما این کیک خوشمزه را برای خودتون و یا عزیزانتون درست کنید ..... pegah
من از پسته فله ای کاملا سبز خوشرنگ برای این کیک استفاده کردم و به هیچ عنوان از رنگ سبز خوراکی توی کیک نریختم... البته انواع مختلفی پسته توی بازار وجود داره شما از هر نوع پسته با هر رنگی که دوست دارید توی این کیک استفاده کنید مهم اون خواص عالی پسته است که با خوردن کیک به شما و یا عزیزانتون می رسه....
نکته مهم برای تهیه این کیک کره ای خوشمزه اینه که همه مواد را از 1 ساعت قبل به دمای محیط برسونید یعنی بیرون از یخچال بگذارید تا هم دما با محیط آشپزخانه بشه ..... و اما دستور عالی این کیک خوشمزه :
مواد لازم :
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
پودر پسته 3/4 پیمانه یا 100 گرم
شیر 1/2 پیمانه
کره 110 گرم ( 1/2 پیمانه )
کره 110 گرم ( 1/2 پیمانه )
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه کیک:
شکلات سفید 100 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
پودر پسته برای تزئین
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف قالب تو خالی کیک را کاغذ روغنی بگذارید.
در یک کاسه آرد و پودر پسته و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به کناری بگذارید .
در کاسه همزن شکر و کره به دمای محیط رسیده را بریزد و با همزن خوب هم بزنید تا نرم و سبک بشه .
حالا تخم مرغها را یکی یکی به کره و شکر اضافه کنید یعنی اولین تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد بره و بعد تخم مرغ دوم رو هم اضافه کنید و باز هم خوب هم بزنید تا با مواد مخلوط بشه و تخم مرغ سوم و وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید در آخر هم شیر را اضافه کنید و بعد از 1 دقیقه همزدن ..دستگاه را خاموش کنید .
حالا نوبت اضافه کردن مخلوط آرد و پسته است .... آرد را کم کم اضافه کنید با قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط بشن .اگه تمایل داید با هم زن هم بزنید کافیه به اندازه چند ثانیه همزن را روشن کنید به حدی که مواد نرم و یکدست بشه و گلوله های آرد تو مواد کیک نباشه . ( از هم زدن زیاد مواد کیک واقعااااااا پرهیز کنید )
مواد آماده شده کیک را توی قالب بریزید . و قالب را توی فر بگذارید تا به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانیکه خلال دندان را توی کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد بپزید . ( عکس دوم هم دستهای کوچولوی آرتا هست که هم داره به مامانش کمک میکنه و هم منتظره من زودتر کیک رو بپزم و بخوره :))) )
بعد از پخت ..کیک را از فر درآورده و اجازه دهید سرد شود.
برای روی کیک :
شکلات سفید و خامه را روی حرارت کم بگذارید و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط و یکدست بشن . حالا گاناش یا مخلوط شکلات و خامه را روی کیک بریزید و روی آنرا با پودر پسته تزئین کنید.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف قالب تو خالی کیک را کاغذ روغنی بگذارید.
در یک کاسه آرد و پودر پسته و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به کناری بگذارید .
در کاسه همزن شکر و کره به دمای محیط رسیده را بریزد و با همزن خوب هم بزنید تا نرم و سبک بشه .
مواد آماده شده کیک را توی قالب بریزید . و قالب را توی فر بگذارید تا به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانیکه خلال دندان را توی کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد بپزید . ( عکس دوم هم دستهای کوچولوی آرتا هست که هم داره به مامانش کمک میکنه و هم منتظره من زودتر کیک رو بپزم و بخوره :))) )
بعد از پخت ..کیک را از فر درآورده و اجازه دهید سرد شود.
برای روی کیک :
شکلات سفید و خامه را روی حرارت کم بگذارید و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط و یکدست بشن . حالا گاناش یا مخلوط شکلات و خامه را روی کیک بریزید و روی آنرا با پودر پسته تزئین کنید.
ای ی مرفع , پولدار , ثروتمند :))))))))))))
پاسخحذفچجوری دلت اومد بدون من پسته ندار اینو بخوری ؟؟
گیلدااااااا به جان خودم قیمتو واسه همین نوشتم ولی بدون تو مزه نداد واقعااااااا ان شالله بیای خودم برات بپزم عشقم :*
حذفچه عالی... نوش جونتون
پاسخحذفممنونم دوست خوبم :)
حذف100% خوشمزه شده.حتما درست ميکنم.
پاسخحذفنوش جان
نوش جان عزیزم :)
حذفsalam mamnoun az site fogholadatoun man emrouz in cako b raveshi k shoma farmoude boudin dorost kardam binazireeeeeeee mercccc
پاسخحذفنوش جونتون خوشحالم خوشتون آمد :)
حذفSalam
پاسخحذفMan emroz in cake ro az roye dastore shoma pokhtam kheli khoshmazeh shod.dasteton dad nakne az in site khobeton. Man ghazaye irania zia balad nist am vali az vaghti ke in site shoma ro did am kheili alaghe mand shodam. Dasteton dard nakone
نوش جونتون خوشحالم خوشتون آمد و افتخاریه برای من که از این سایت من خوشتون آمد و تاثیر گذار بودم :)
حذفسلام پگاه جون من کیک پسته رو امروز پختم بهترین کیکی که تا به حال خوردم همین کیک بود مزه ش عااااااااالی بود دستت درد نکنه واقعا هنرمندی بووووووووس
پاسخحذفنوش جونت عزیزم خوشحالم خوشتون آمد .... شما لطف دارید :***
حذفسلام دوست گرامی
پاسخحذفمن تصمیم دارم این کیک رو بپذم ولی دو تا سوال دارم
یکی اینکه سایز قالب رو ننوشتی ؟
و دیگه اینکه من میخوام یه قالب میان تهی بخرم و از سایت شما و یا آشپزخانه کوچک من معمولا رسپی انتخاب میکنم به نظر شما چه سایز قالب میان تهی بهتره که کارم رو همیشه راه بندازه.
ممنون از دستور شیرینی ها و غذاهاتون .
سلام دوست خوبم ممنونم از محبتتون :) ... من معمولا از قالبهای 23 تا 25 سانتی متری استفاده می کنم که مناسب با بیشتر دستورهای کیکی هست که تو وبلاگ گذاشتم و در مورد این کیک باید بگم انتخاب خوبی داشتید واقعاااا مزه بی نظیری داره امیدوارم شما هم خوشتون بیاد :) .....
حذفممنون از پاسختون .
پاسخحذفباسلام وتشکراززحماتی که برای درست کردن وعکاسی کیک های خوشمزه میکشیدمن میخواستم به جای پودرپسته ازپودرفندق استفاده کنم نظرشماچیه فکرمیکنیدخوب بشه
پاسخحذفسلام دوست عزیزم و ممنونم بابت محبتتون :) ... بله چرا که نه .... میتونید استفاده کنید البته به شرطی که زیاد آسیاب نکنید تا روغنی شکل شه ......و مثل پودر پسته دون دون باشه .
حذفپگاه عزيز
پاسخحذفكيك پسته رو درست كردم و خيلى مزش خوب بود فقط اينكه رنگش خيلى سبز نشد كه اونم به دليل نبودن پسته درجه خوب در اينجا(غربت)
و مسئله ديگه كه يه كوچولو اذيتم كرد موقع اضافه كرد مخلوط آرد و پسته بود كه پودر پسته به راحتى رد نميشد از صافى و بايد با دست گلوله هاشو جدا ميكردم و اضافه ميكردم به مواد. ولى در كل خيلى خوشمزه بود
رفتم كه در سفر بعدى به ايران كلى مغز پسته خوب بيارم فقط مخصوص اين كيك.
گلناز
گلناز عزیزم نوش جونتون باشه ...دوست عزیزم لازم نیست آرد را به همراه پودر پسته الک کنید می تونستید اول آرد رو الک کنید و بعد پودر پسته رو اضافه کنید اینجوری پسته های خرد نشده و هم توی کیک خودشو نشون می ده و خیلی خیلی خوشمزه و عالی میشه :)
حذفممنون ليلا جان بابت پاسخ،تو facebook خودم عكسشو گذاشتم به همراه لينك دستور شما(با اجازتون البته)
پاسخحذففدات گلناز جون من اسمم پگاه هست دستتون درد نکنه منو زیرش منشن کنید تا ببینمش و به لیست کار دوستان اضافه کنم :*
حذفببخشيد پگاه جان بابت اينكه اشتباه گفتم اسمتون رو،ميشه بگين كه facebook شما چيه كه بزارم براتون.
پاسخحذفاز بس لينكهاى مختلف رو دارم قاطى كردم.
می تونید توی پیج ashpaziazdelojan ( آشپزی از دل و جان ) برام توی پست بفرستی عزیزم :)
حذفبا سلام و احترام من امروز این کیک خوشمزه رو درست کردم خیلی راحت وخوش قلق بوددوهفته پیش ازایران برام پسته رسیدمدتهاتوفکراین کیک بودم که بالاخره اجرایی شدبازهم سپاسگزارم
پاسخحذفخواهش می کنم خیلی خوشحالم باب میل بوده و نوش جانتون :)
حذفسلام
پاسخحذفیه سوال
آرد 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
هر پیمانه چقده؟؟