۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۴, دوشنبه

مرغ سبز ماسالا ( چیکن گرین ماسالا ) (chicken green masala )


مرغ سبز ماسالا ( چیکن گرین ماسالا ) (chicken green masala )

به به ، به به... :)))  یکی از غذاهایی که حداقل ماهی یکبار درست می کنم و واقعاااااا  این غذای هندی معرکه  و خوشمزه است .خوشبختانه همسرم با وجودیکه شمالیه ولی عاشق غذاهای تند و تیز هندیه و منم از خدا خواسته در زمینه درست کردن غذاهای تند  مختلف ملل مخصوصا هندی کوتاهی نمی کنم :D یکی از خوبیهای این غذا هم اینه که فقط به اندازه یه قاشق روغن داره و توی فر پخته میشه و میشه گفت رژیمیه ، امیدوارم شما هم این غذای خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید .

مواد لازم :

سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد و مکعبی خرد شده حدود 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 3تا 4 حبه
فلفل سبز تند 2 عدد 
گشنیز 1 پیمانه
ریحان 1و 1/2 پیمانه
نعنا 1/4 پیمانه
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم


برای درست کردن این غذا اول باید سس گرین ماسالا رو درست کنید به این صورت که غیر از سینه مرغ همه مواد لازم دستور را توی دستگاه غذاساز بریزید و حسابی پوره کنید تا سس مانند شود .
حالا در یک کاسه سینه مرغ خرد شده و سس سبز ماسالا را با هم خوب مخلوط کنید و بعد سر کاسه را ببنید و توی یخچال به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مرغ مزه دار شود .


فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

ظرف مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید و بعد مواد مرغ مزه دار شده را توی ظرف بریزد سپس سر ظرف را با فویل بپوشانید و توی فر به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید بعد از پخت  بوی ریحان و گشنیز و نعنا آدمو مست می کنه  حالا این معجون هندی معرکه رو به همراه برنج  یا نان نوش جان کنید ....pegah


۱۲ نظر:

  1. پگاه بخدا سر ظهری دلم آب شد ، الان من ریحان از کجا بیارم ؟ جان من بگو از کجا بیارم که درستش کنم ؟ اما میدونی که من دست بردار نیستم ، به محض یافتن ریحان دست به کار میشم ، دستت درد نکنه بابت دستور رفیق و نوش جونتون :**

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. الهی فدای دلت شم رزی جونم جات خالی بود ولی ریحون گیر آوردی حتما درست کن چون واقعاااااا خوشمزه است :****

      حذف
  2. وی ی ی ی دلم رفت , چه خوشرنگ شده
    اینو ندیده بودم دیگه :)))
    اخه ی دستور از اون کتاب هندی دارم که هست ولی نه رنگش اینجور میشه و فکر کنم مزه اش هم خیلی فرق کنه
    باید اینو هم امتحان کنم
    این هندیها یا ماسالا دارن یا کاری :)))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. واااای گیلدا راست کار خودمو و خودته :)))) اینقدر خوبه که حد نداره البته یه خوبیش اینه مثل کاری ها توش ماست و خامه نداره فقط از ادویه اش استفاده میشه که اونم محشرهههه، اگه درست کردی نوش جونت مطمئنم مشتریش می شی عین من :****

      حذف
  3. یادم رفت بنویسم اسم غذا رو خخخخخ
    chicken green curry

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. اینم دفعه بعد می پزم خواهر، فعلا تا ذائقه همسر از خوردن غذاهای تند و تیز هندی برنگشته سوئ استفاده می کنم و تند و تند غذای هندی می درستم :)))))

      حذف
  4. تا به حال امتحانش نکردم ولی خیلی معطر و خوشمزه به نظر میاد ، دستتون درد نکنه و نوش جان

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جات خالی ارغوان عزیزم بعد از پخت بوی ریحون و گشنیز غوغا می کنه امیدوارم خوشت بیاد :**

      حذف
  5. سلام .من امروز صبح رفتم موادشو خریدم و میخام درس کنم فقط به جای نعنا و گشنیز نیخام خشک شدشو استفادت کنم .چه قد بزنم .؟؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نعنا 1 قاشق غذاخوری و گشنیز هم به اندازه دو تا 3 قاشق غذاخوری البته قبلش توی آب بخیسونید و بعد استفاده کنید .

      حذف
  6. سلام اگه برای نعنا و گشنیز خشک شدشو بخام استفاده کنم چه قد بزنم؟؟؟

    پاسخحذف
  7. پگاه جون همین الان مواد این غذا رو مخلوط کردم و گذاشتم تو یخچال.مطمینم خوب میشه.مرسی از دستور عالی.همینطوری خامش هم بوش آدمو مست میکنه

    پاسخحذف