مرغ سبز ماسالا ( چیکن گرین ماسالا ) (chicken green masala )
به به ، به به... :))) یکی از غذاهایی که حداقل ماهی یکبار درست می کنم و واقعاااااا این غذای هندی معرکه و خوشمزه است .خوشبختانه همسرم با وجودیکه شمالیه ولی عاشق غذاهای تند و تیز هندیه و منم از خدا خواسته در زمینه درست کردن غذاهای تند مختلف ملل مخصوصا هندی کوتاهی نمی کنم :D یکی از خوبیهای این غذا هم اینه که فقط به اندازه یه قاشق روغن داره و توی فر پخته میشه و میشه گفت رژیمیه ، امیدوارم شما هم این غذای خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید .
مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد و مکعبی خرد شده حدود 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 3تا 4 حبه
فلفل سبز تند 2 عدد
گشنیز 1 پیمانه
ریحان 1و 1/2 پیمانه
نعنا 1/4 پیمانه
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری ( می تونید اینجا دستورش را ببینید )
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
برای درست کردن این غذا اول باید سس گرین ماسالا رو درست کنید به این صورت که غیر از سینه مرغ همه مواد لازم دستور را توی دستگاه غذاساز بریزید و حسابی پوره کنید تا سس مانند شود .
حالا در یک کاسه سینه مرغ خرد شده و سس سبز ماسالا را با هم خوب مخلوط کنید و بعد سر کاسه را ببنید و توی یخچال به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مرغ مزه دار شود .
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
ظرف مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید و بعد مواد مرغ مزه دار شده را توی ظرف بریزد سپس سر ظرف را با فویل بپوشانید و توی فر به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید بعد از پخت بوی ریحان و گشنیز و نعنا آدمو مست می کنه حالا این معجون هندی معرکه رو به همراه برنج یا نان نوش جان کنید ....pegah
پگاه بخدا سر ظهری دلم آب شد ، الان من ریحان از کجا بیارم ؟ جان من بگو از کجا بیارم که درستش کنم ؟ اما میدونی که من دست بردار نیستم ، به محض یافتن ریحان دست به کار میشم ، دستت درد نکنه بابت دستور رفیق و نوش جونتون :**
پاسخحذفالهی فدای دلت شم رزی جونم جات خالی بود ولی ریحون گیر آوردی حتما درست کن چون واقعاااااا خوشمزه است :****
حذفوی ی ی ی دلم رفت , چه خوشرنگ شده
پاسخحذفاینو ندیده بودم دیگه :)))
اخه ی دستور از اون کتاب هندی دارم که هست ولی نه رنگش اینجور میشه و فکر کنم مزه اش هم خیلی فرق کنه
باید اینو هم امتحان کنم
این هندیها یا ماسالا دارن یا کاری :)))
واااای گیلدا راست کار خودمو و خودته :)))) اینقدر خوبه که حد نداره البته یه خوبیش اینه مثل کاری ها توش ماست و خامه نداره فقط از ادویه اش استفاده میشه که اونم محشرهههه، اگه درست کردی نوش جونت مطمئنم مشتریش می شی عین من :****
حذفیادم رفت بنویسم اسم غذا رو خخخخخ
پاسخحذفchicken green curry
اینم دفعه بعد می پزم خواهر، فعلا تا ذائقه همسر از خوردن غذاهای تند و تیز هندی برنگشته سوئ استفاده می کنم و تند و تند غذای هندی می درستم :)))))
حذفتا به حال امتحانش نکردم ولی خیلی معطر و خوشمزه به نظر میاد ، دستتون درد نکنه و نوش جان
پاسخحذفجات خالی ارغوان عزیزم بعد از پخت بوی ریحون و گشنیز غوغا می کنه امیدوارم خوشت بیاد :**
حذفسلام .من امروز صبح رفتم موادشو خریدم و میخام درس کنم فقط به جای نعنا و گشنیز نیخام خشک شدشو استفادت کنم .چه قد بزنم .؟؟؟
پاسخحذفنعنا 1 قاشق غذاخوری و گشنیز هم به اندازه دو تا 3 قاشق غذاخوری البته قبلش توی آب بخیسونید و بعد استفاده کنید .
حذفسلام اگه برای نعنا و گشنیز خشک شدشو بخام استفاده کنم چه قد بزنم؟؟؟
پاسخحذفپگاه جون همین الان مواد این غذا رو مخلوط کردم و گذاشتم تو یخچال.مطمینم خوب میشه.مرسی از دستور عالی.همینطوری خامش هم بوش آدمو مست میکنه
پاسخحذف