۱۳۹۳ بهمن ۲۶, یکشنبه

بال و کتف کنجدی مرغ با سویا سس (chicken wings and soy sauce )


بال و کتف کنجدی مرغ با سویا سس (chicken wings and soy sauce  )

وقتی زمان کمی برای تهیه شام داشته باشم این غذا یکی از سریع ترینهاست چون در عرض 30 دقیقه حاضر میشه ، البته اگه زمان کافی برای مزه دار کردن بال و کتف مرغ داشته باشید نتیجه کار بهتر هم خواهد بود . من برای این غذا از پودر پیاز استفاده کردم . برای این منظور ، پیاز خشک بسته بندی موجود در سوپر مارکت را خریداری و بعد آنرا آسیاب کردم و در یک شیشه تمییز  و خشک ریختم  و  در یخچال نگه داری می کنم و هر بار برای غذاهای مختلف از آن استفاده می کنم .


مواد لازم :

بال و کتف مرغ 1 کیلو
سویا سس 3 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آب یک عدد لیموی تازه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ( سویا سس نمک لازم را دارد با دقت از نمک استفاده کنید )


بالها و کتف های مرغ را بشویید و روی آنها برش عمیقی ایجاد کنید .

 حالا همه مواد  لازم دستور را با هم خوب مخلوط کنید و بالها را توی مواد گذاشته و هم بزنید تا همه جای آن به مواد آغشته شود .اگر فرصت کافی دارید به مدت 2 ساعت آنرا در یخچال بگذارید تا حسابی مزه دار شود .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

کف سینی فر را با فویل بپوشانید و بالها را روی فویل بگذارید و روی بال ها را با روغن زیتون چرب کنید.

حالا سینی را در فر گذاشته و اجازه دهید بالها  به مدت 20 دقیقه بپزند و وقتی برشته شدند روی آن کنجد بپاشید وآنرا با سالاد سرو کنید .نوش جان .... pegah



۵ نظر:

  1. به به دهنم اب افتاد وااااااای دستت درد نکنه خیلی هوس انگیزه
    پگاه جون سویا سس رو توی رشت از کجا میتونم تهیه کنم؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جات خالی شادی جونم ، شادی من مدل خارجیشو از فروشگاه غذاهای آماده سر گلایل می خرم جدیدا فروشگاه اسکار هم آورده ولی یه برند ایرانیه تا به حال استفاده نکردم ولی اون خارجیه خیلی خوبه 5000 تومان خریدمش :)

      حذف
  2. به به ، خیلی خوشمزه به نظر میاد . دستتون درد نکنه و نوش جان

    پاسخحذف