۱۳۹۲ اسفند ۵, دوشنبه

لازانیا با نان تست ( Toast Lasagne)



لازانیا با نان تست  (Toast Lasagne )

قبلا دستور لازانیا با سس بشامل را براتون گذاشته بودم اینم یه مدل تنبلونه :))) لازانیاست که می تونید با سس سفید هم درست کنید ولی من ساده درست کردم و حتی می تونید نونهای تست را قبل از اینکه توی سینی فر بچینید کمی برشته کنید و بعد تو ظرف فر بچینید .....این لازانیا  بسیار خوشمزه و در عین حال از اون غذاهای تند و سریعه که وقت زیادی نمی گیره  امیدوارم درست کنید و لذت ببرید :)  ... pegah


نان تست 1 بسته 
گوشت چرخکرده 400 گرم
قارچ 300 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
پنیر موزارلا ( پنیر پیتزا ) به میزان لازم
گوجه 3 عدد حلقه ای خرد شده 
ادویه گوشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم


ابتدا مایه گوشتی را به این ترتیب آماده کنید .... پیاز را توی روغن داغ سرخ کنید وقتی طلایی شد ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی ادویه بلند شود .... بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید کمی هم بزنید و بعد هم قارچ خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب اضافی قارچ تبخیر شود .  رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه اجازه دهید سس با حرارت کم جا بیفته .....


فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

سس را به کناری بگذارید .  کف ظرف فر را چرب کنید ( نیازی به ریختن روغن زیاد نیست فقط در حد چرب شدن باشه کافیه )
نانهای تست را توی ظرف فر بچینید  ( البته نانهای تست من شبیه به همه چی بود الا نان تست  کلا از فرم و قیافه خارج بود :)))) ) حالا  تمام درزهای بین نان تست را با اضافات نان تست پر کنید.

یک لایه از مواد گوشتی روی نانها بریزید و بعد یه لایه پنیر بریزید و روی پنیر را با نانهای تست بپوشانید و دوباره تمام این مراحل را تا پایان مواد لازانیا ادامه دهید.


روی لایه آخر هم مقداری پنیر بریزید و گوجه های حلقه شده را به ترتیب روی لازانیا بچینید و ظرف را توی فر بگذارید تا  به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزه و پنیر روی لازانیا ذوب شه بعد از فر درآورده و نوش جان کنید ....pegah
  


۱۲ نظر:

  1. جالب بود پگاه جان ، تا حالا نخوردم ، اما حتما خوشمزست ، از اون غذاهاست که بچه ها دوست دارن ، دستت درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آره رز عزیزم خیلی هم زود حاضر میشه و خیلی خوشمزه است :)

      حذف
  2. Ba tashakor az lotfeton ,mikhastam begam darajeye fer to lotfan begid .

    پاسخحذف
  3. این روش جون میده برای روزای تنبلی! دستت درد نکنه پگاه جون! مثل همیشه خوشگل و خوشمزه شده!

    پاسخحذف
  4. وای اب دهنم ریخت.من تازه ا اینجا رو پیدا کردم خیلی عاله.منم رشت هستم .واقعا کدبانویی.من عاشق ادویه هاتون شدم از کجای رشت میخرین

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام دوست خوبم به وبلاگم خوش آمدید .... من معمولا مواد اولیه ترکیب ادویه ها را از حاجی دادخواه می خرم و تو خونه آسیاب می کنم بقیه ادویه های ترکیبی هم مثل ادویه ماهی و مرغ و گوشت وکاری و .... را از جنوب می خرم :)

      حذف
  5. پگاه عزیزم خیلی ایده ی جالب و خوشگلیه.واقعا افرین عزیزم.فاطیما.

    پاسخحذف