۱۳۹۲ مرداد ۹, چهارشنبه

حلیم بادمجان با لوبیا سفید

حلیم بادمجان با لوبیا سفید

گوشت گوساله 300 گرم با استخوان
بادمجان 1 کیلو تا 1/5 کیلو(هر چه بادمجان بیشتر باشد خوشمزه تراست)
لوبیا سفید 1 پیمانه
آب 8 لیوان
پیاز 1 عدد متوسط
برنج 1/2 پیمانه
کشک 1 پیمانه
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم

البته خیلی ها این حلیم را با عدس و خیلی ها هم با بادمجان کبابی و آبپز درست می کنند ولی واقعا طعم حلیم بادمجان با بادمجان سرخ شده و لوبیا سفید خیلی بهتر و خوشمزه تر است ... pegah


ابتدا بادمجانها را سرخ کنید و به کناری بگذارید.

بعد گوشت را همراه با لوبیا سفید و پیاز و زرد چوبه و آب می گذاریم خوب بپزد . بعد از پخت ، گوشت را از آب در آورده و از استخوان جدا کنید و با گوشت کوب می کوبیم تا ریش ریش شود .

حالا در ظرف دیگری برنج را با کمی آب میگذاریم بپزه تا زمانی که برنج وا بره و له بشه.

با بلندر یا توی مخلوط کن برنج و لوبیای پخته شده و بادمجان سرخ شده را ریخته و حسابی میکس می کنیم.

در این مرحله شما باید گوشت ریش ریش شده و مواد میکس شده بالا را توی آب گوشت ریخته و کمی نمک اضافه کنید ، بگذارید آرام آرام بپزد.

یک لیوان کشک را با مقداری آب رقیق می کنیم و میریزیم توی دیگمون و میگذاریم تا حلیم جا بیفته. این سخترین مرحله است چون باید مدام هم بزنید تا حلیمتون ته نگیره .

در آخر هم با مقداری پیاز داغ و نعنا داغ میل کنید.نوش جان ....pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر