شامی ساطوری گوشت
گوشت تکه ایی 300 گرم ( گوشت خام )
پیاز 1 عدد کوچک
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم تخم مرغ 1 عدد
سبزی خالواش یا چوچاق ( سبزیهای محلی گیلان ) 1 قاشق غذا خوری
می تونید از نعنا و یا پونه هم توی این شامی استفاده کنید.
گوجه فرنگی 3 عدد 4 قاچ شده
یه توضیح کوچولو در مورد این شامی خوشمزه اینه که چون زمانهای قدیم چرخگوشت نبوده کدبانوهای قدیمی برای چرخ کردن گوشت از ساطور استفاده می کردن و به نظر من واقعا طعم گوشت ریز خرد شده با گوشت چرخکرده کاملا متفاوت است و خوشمزه تر است شما هم یکبار امتحان کنید با تشکر از مادر شوهر عزیزم ( عروس قدرشناس ) بابت دستور قدیمی این شامی ).
من برای خرد کردن گوشت از غذاساز استفاده کردم چون هم ریز خرد می کنه هم در وقت و انرژی صرفه جویی میشه و از همه مهمتر گوشت را له نمی کنه مثل چرخ گوشت . گوشت را خرد کردم .
بعد 1 عدد پیاز را هم توی غذا ساز خرد کردم و آب اضافیش را گرفتم و توی یک کاسه با گوشت و یک قاشق سبزی معطر مخلوطش کردم و بهش زردچوبه ( خیلی کم ) نمک و حتما فلفل سیاه زدم و در آخر هم 1 دونه تخم مرغ را اضافه کردم.
بعدش کمی ورزش دادم و از مواد به اندازه یک نارنگی برداشتم و توی دستم بهش فرم دادم و توی روغن گرم همه شامی ها را کنار هم چیدم .
یه نکته مهم برای تهیه این شامی اینه که باید با حرارت خیلی کم و درب بسته پخته بشه برای همین وقتی شامی ها را توی ماهیتابه چیدم درب ماهیتابه را گذاشتم و حرارت را کم کردم و منتظر شدم تا یک طرف شامی ها حسابی پخته بشه . و بعد شامی را برگردانید تا طرف دیگرش هم به همین ملایمت پخته بشه .
وقتی شامی پخت گوجه ها را هم کنار شامی ها بریزید و دوباره درب ماهیتابه را ببندید تا گوجه ها هم بپزند و بعد نوش جان کنید...pegah
من از اینها میخواهم م م م م
پاسخحذفلطفا کد کامنت رو بردارید خانوم محترم م م :))))))))
:v باشه عزیزم تو جون بخواه ....
حذفپگاه جون ، چقدر تصویرهای وبلاگت بزرگ و خوبه ، آدم خوشش میاد نگاه کنه :v
پاسخحذفنازنینم ، شرمنده میکنید ما را ااااااااااااااا
پاسخحذففدا ، مدا
:v ای خدا از دست تو گیلدا باید فکر پیرمرد ها و پیرزنها را کرد
پاسخحذف