ماهی سرخ شده به سبک جنوبی (ماهی ادویه دار)
این روش مزه دارکردن ماهی یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین روشهای جنوبی است . اگر فقط بخاطر بوی زهم ماهی از خوردن آن امتناع می کنید فقط یکبار با این روش ماهی را مزه دار کنید مطمئنا ازآن راضی خواهید بود. و طبق عادت همیشگی و مرسوم جنوبی،
سر سفره به همراه غذاهای دریایی حتما رطب یا خرما و یا حلوا گذاشته میشود و بر این باور هستیم که گرمی موارد یاد شده از طبع سرد ماهی می کاهد و آنرا خنثی می کند. که از جمله می توان به دسرهای خوشمزه ایی چون ، حلوا خرمایی، رنگینک ،حلوای انگشت پیچ و ... اشاره کرد.
مواد لازم :
ماهی 2 تکه
آرد 4 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
ادویه ماهی یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
من برای این غذا از ماهی شیر استفاده کردم و روش کار بسیار ساده است . آرد را با زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه ماهی ( که می توانید از ادویه فروشی ها و سوپرمارکتهای بزرگ تهیه کنید) خوب مخلوط کنید.دو طرف ماهی ها را در ترکیب آرد و ادویه بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. و در آخر با پلو میل کنید.
به به مثل همیشه عالی شده عزیزم
پاسخحذفپگاه جون این ماهی های خوشمزه رو توی رشت از کجا گیر میاری عزیزم؟ میگو و ماهی ؟
فدات شادی جونم :* من ماهی های شیر و کلا ماهی های جنوبی را از بازار بزرگ ماهی فروشا توی جاده انزلی خریدم ولی گه گداری فروشگاه اسکار توی بلوار شهید انصاری هم میاره ... میگو هم سفارشی از شیراز برام فرستادن اینجا میگو گرم گیر نمیاد و معمولا بسته بندی و کوچک و صد البته یخ زده است .
حذفسلام.
پاسخحذفممنون پگاه جون میشه برام دستور سرکه انگور را تو سایت قرار بدید....
متشکرم رویا جلیلی
سلام گلم ولی متاسفانه من دستور سرکه انگور را ندارم گلم :)
حذفسلام پگاه جون میشه دستور مربای به را برام بنویسید با تشکر رویا جلیلی
حذفسلام رویا جون تا یک هفته دیگه به وبلاگ اضافه می کنم :)
حذف