ه‍.ش. ۱۳۹۳ مهر ۱۸, جمعه

خوراک مرغ و چدار



پنیر چدار یکی از بهترین پنیرها ایست که دوست دارم همیشه توی غذاها و کیک و شیرینی ازش استفاده  کنم ... از خوندن کیک و شیرینی اونم با پنیر چدار تعجب نکنید ، باید خدمتتون عرض کنم یکی از بهترین کیکهایی که خوردم با این پنیر بینهایت عالی و خوشمزه درست کرده بودم
و به زودی دستورشو براتون توی وبلاگ می گذارم .

پنیر چدار:

در مورد پنیر چدار باید بگم خیلی ها مثل من دوست دارن علاوه بر امتحان کردن پنیرهای نام آشنای وطنی یه گریزی هم به طعم پنیرهای متفاوت وفوق العاده خارجی داشته باشند . گرچه در ایران دنیای خوشمزه پنیرهای خارجی هنوز ناشناخته مونده و تعداد محدودی از این پنیرها ، معرف حضور دوستداران پنیر است . ولی هدف من  آشتی دادن بعضی از این پنیرها با شماست ... یکی از این پنیرهای معرکه که کاربرد بسیار زیادی در غذا و کیک و شیرینی  و نان دارد، پنیر چدار است.
پنیر چدار یک پنیر انگلیسی است و شاید بهتره بگم یکی از پر مصرف ترین پنیرهای انگلیسی است و اسمش را از روستای چدار واقع در سامرست انگلستان گرفته  است.
این پنیر از شیر گاو تهیه میشه و رنگش زرد ، زرد مایل به سفید و یا سفیده ... بافتی سفت ، مزه خوب و بوی تقریبا تند از خصوصیات بارز پنیر چدار است ... به شخصه مزه بی نظیر این پنیر را داخل سوپ و نان و کیک و صد البته غذاهای ساده وسالم می پسندم ، برای همین براتون یه دستور ساده و سالم  از این پنیر خوشمزه می گذارم ... 

خوراک مرغ و چدار

مواد لازم :

فیله مرغ 300 گرم 
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد متوسط
لیمو ترش تازه 1 عدد
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
پودر سیر 2/1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده 70 گرم


 داخل یه  کاسه فیله های مرغ را با نمک و فلفل و لیمو ترش و پودر سیر مزه دار کنید و بگذارید توی یخچال تا به مدت 1 ساعت یا بیشتر بمونه.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .


کف ظرف مخصوص فر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید وبعد یه لا سیب زمینی کف ظرف بچینید و روی آن کمی فلفل و نمک بپاشید . لایه دوم پیاز را بچینید و روی پیازها ، فیله های مرغ را قرار بدید ..


 در آخر هم روی مرغها پنیر چدار بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید و توی فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزه و بعد فویل را از روی ظرف بردارید و گریل بالای فر را روشن کرده و اجازه دهید پنیر روی غذا برشته شه و بعد نوش جان کنید.....pegah 

نکته : از هر نوع سبزیجات تازه ایی که در دسترسه برای این خوراک می تونید استفاده کنید .


۸ نظر:

  1. به به چقدر عکسهاش خوشگل و هوس انگیزه پگاه جون ممنونم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات شادی جونم خیلی محبت داری <3

      حذف
  2. پگاه جون!
    چرا سایتت فیلتره؟ :(
    خیلی سخته برام با فیلتر شکن وارد بشم.
    دلیل فیلتر بودنش چیه؟ :(

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست خوبم وبلاگ من همیشه فیلتره چون توی بلاگ اسپات هست و جز وبلاگهای خارجیه

      حذف
  3. سلام.جای پنیر چدار چی میشه استفاده کرد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. از هر نوع پنیر دیگه ایی که دوست دارید می تونید استفاده کنید از موزارلا / گودا /چدار/ و ....

      حذف
  4. خیلی عالی پگاه جون ،دستتون درد نکنه و نوش جان . منم عاشق پنیر چدارم .واقعا خوشمزست

    پاسخحذف