خورشت قیمه بادمجان با مرغ
قیمه بادمجان را با گوشت گوساله هم درست می کنند که بسیار عالی میشه ولی اگه هم هوس قیمه بادمجان کردید و هم اینکه وقت کافی برای پخت گوشت گوساله ندارید حتما این مدل قیمه رو با مرغ بپزید که واقعاااا عالیه....
برای چاشنی هم می تونید از لیمو عمانی استفاده کنید و هم از آبلیمو که من همیشه از لیمو عمانی سیاه استفاده می کنم ولی این بار به توصیه مامان خانم ، استاد اعظم آشپزی، از آبلیمو استفاده کردم و خیلی خیلی خوشم آمد ... امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید :)
مواد لازم:
مرغ 3 تکه
لپه 70 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد بزرگ
بادمجان سرخ شده
گوجه کوچک 4 عدد
زردچوبه و ادویه مرغ به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری ( یا می تونید از2 عدد لیمو عمانی هم استفاده کنید )
لپه را جداگانه بپزید و به کناری بگذارید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود . حالا ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا بوی ادویه ها بلند شود و بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و به اندازه دو دقیقه تفت دهید تا مرغ بوی ادویه و پیاز را به خودش بگیره . حالا به اندازه 3 لیوان آب و مقداری نمک بهش اضافه کنید و اجازه بدید مرغ نیم پز شه . در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و رب را توی روغن سرخ کنید تا بوی خامی رب گرفته شود . حالا رب سرخ شده و لپه ها را هم به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید خورشت کمی جا بیفته ....10 دقیقه به پایان سرو، آبلیمو را هم اضافه کنید و کمی خورشت را هم بزنید و بعد بادمجان سرخ شده و گوجه را هم به خورشت اضافه کنید.....بعد از جا افتادن خورشت را با پلو سرو و نوش جان کنید .....pegah
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر