ه‍.ش. ۱۳۹۲ دی ۱۸, چهارشنبه

کیک لیمویی با رویه گاناش


کیک لیمویی با رویه گاناش

این کیک جزء اولین کیکهایی است که پختم و الان به وبلاگ اضافه کردم دستور راحتی داره و بسیار خوش طعم است امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم کیک :

آرد 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری
شیر 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین  کیک:

خامه فرم گرفته 200 گرم
موز 1 عدد پوره شده
شکلات تخته ایی رنده شده
توت فرنگی چند عدد 
پرک بادام به میزان لازم


فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

کف یک قالب مستطیلی 30*20 یا ( هر قالب دیگری که دوست دارید ).
را چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید.


تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود و بعد وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و کمی دیگر هم می زنیم و بعد روغن مایع و شیر را اضافه کرده و کمی دیگر با هم مخلوط می کنیم .

حالا مواد خشک ( آرد و بیکینگ پودر ) را هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کینم و با دور کند همزن به مدت 2 تا 3 دقیقه هم می زنیم تا مواد یکدست شود.


حالا مواد کیک را توی ظرف مخصوص فر ریخته و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می گذاریم  تا بپزد .

20 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید وگرنه پف کیک می خوابد و بعد از گذشت 45 دقیقه از زمان پخت درب فر راباز کنید و کیک را چک کنید .چون دمای فرها با هم متفاوت است .

بعد از اینکه کیک پخت آنرا از فر درآورده و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود .

طرز تهیه خامه فرم گرفته را توی پستهای قبل گذاشتم با نگاه به پست نان خامه ایی می تونید در موردش اطلاعات کسب کنید. ولی الان من از خامه فرم گرفته آماده کاله استفاده کردم.

پوره موز را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا خامه از فرم نیفته و موز با خامه خوب مخلوط بشه.

کیک را از طول به دو قسمت مساوی  تقسیم کنید . و بین لایه ها را با خامه فرم گرفته پر کنید . و روی کیک را هم با یک لایه نازک از خامه بپوشانید .

حالا کیک را توی یخچال گذاشته تا به مدت 2 ساعت خامه خودش را بگیره و سرد بشه .

وقتی خامه روی کیک سرد شد ،  گاناش نیمه خنک را روی آن بریزید. و بعد شکلات تخته ایی را رنده کنید و روی گاناش را با شکلات رنده شده و توت فرنگی تزئین کنید.

دیواره های کیک را هم با پرک بادام تزئین کنید.... نوش جان ....pegah

۲ نظر: