کباب چوبی مرغ تندوری
یکی از اون غذاهای راحته که اگه زمان مزه دار کردن مرغ رو حذف کنیم در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشه می تونید کنارش انواع سالاد و سبزیجات و یا نان و پلو سرو کنید . ادویه استفاده شده در این غذا تندوری هست که هم می تونید اینجا از دستور من که توی وبلاگ هست استفاده کنید و یا به صورت آماده از عطاریها تهیه بفرمایید من بخاطر آرتا (پسرم ) از رنگ قرمز خوراکی خیلی کم استفاده می کنم یا اصلا حذفش می کنم اگه می بینید در جایی این ادویه خیلی قرمزه بخاطر استفاده از رنگ قرمز خوراکی اونم به مقدار خیلی زیاد .....به هر حال امیدوارم این غذا رو درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید. ..pegah
مواد لازم :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴۰۰ گرم
پودر ادویه تندوری ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد خلال شده
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
اول از همه سینه مرغ را به صورت نوارها باریک بلند با چاقو ببرید.
همه مواد دستور رو با هم مخلوط کنید و درون کاسه ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید .
سیخ های چوبی رو به مدت نیم ساعت توی آب بخیسانید تا موقع پخت غذا نسوزند.
هر تکه مرغ را به سیخ بکشید .
ماهیتابه گریل را روی حرارت گذاشته و کمی آنرا چرب کنید و بعد سیخها مرغ را روی ماهیتابه گذاشته و هر دو طرف مرغ را گریل کنید . در انتها این غذا را با نان یا پلو سرو کنید ....pegah
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر