پاکوره پیازچه
خوب از اسمش پیداست که یک غذای اصالتا هندیه ولی جنوبیا هم ارادت خاصی بهش دارن اسمهای متفاوتی هم داره پکاره و پاکورا و پاکوره و .... با انواع سبزیجات هم درستش می کنن که نمونه پیازچه دارش خیلی خیلی خوشمزه است می تونید اینجا و اینجا دو تا دستور متفاوت دیگه ازشو ببینید ما توی جنوب بجای آرد نخود خام از آرد نخودچی استفاده می کنیم پس اگه آرد نخود خام در دسترس دارید می تونید بجای آرد نخودچی دستور جایگزین کنید اینبار من یه تخم مرغ هم اضافه کردم که نتیجه رضایت بخش بود .. امیدوارم این مدل متفاوت پاکوره رو درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید ...pegah
مواد لازم :
آرد نخودچی 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پیازچه خرد شده 2 پیمانه
آب به میزان لازم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
زردچوبه و فلفل قرمز و پودر کاری به میزان لازم
نمک به میزان لازم
اول از همه آردها و بیکینگ پودر و ادویه ها و نمک را با هم مخلوط کنید بعد پیازچه را هم اضافه کرده و کم کم به مواد آب اضافه کنید تا خمیری به دست بیاد که نه شل باشه و نه سفت .
حالا تخم مرغ را هم اضافه کنید و همه مایه را هم بزنید و توی یخچال گذاشته تا نیم ساعت بمونه .
از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری درون روغن داغ ریخته و سرخ کنید ... نوش جان ...pegah
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر