یکی از پیش غذاهای خوشمزه ایتالیایی که می تونید با هر نوع سسی که دوست دارید اعم از پستو ریحان و پستوی گوجه و.... یا به همراه گوجه و پنیر موتزارلای تازه و ریحان و یا ترکیباتی مانند انواع پنیر و گوشت و سبزیجات و .... مورد استفاده قرار بدید " کروستینی " است . کروستینی در واقع به نان آغشته به روغن زیتون که روی گریل آنرا تست کردید و بعد روی آنرا با موارد ذکر شده بالا پر و سرو می کنید گفته می شه و اینبار پستوی گوجه خوش عطر و بوی منم روی این نان برشته نشسته تا یک پیش غذای بی نظیر رو برای امشب بسازه .
مواد لازم :
پستوی گوجه ( که می تونید اینجا دستورش رو ببینید )
نان باگت یا نان فرانسوی 6 برش
روغن زیتون به میزان لازم
برگ ریحان برای تزئین
نان باگت یا نان فرانسوی را به صورت مورب برش بزنید و روی آنرا به کمی روغن زیتون آغشته کنید سپس ماهیتابه گریل را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود ، حالا دو طرف نانها را روی گریل برشته کنید .
در ادامه روی نانهای برشته رو با سس پستوی گوجه پر و با برگ ریحان تازه تزئین و سرو کنید ... نوش جان ....pegah
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر