۱۳۹۴ مرداد ۲۲, پنجشنبه

پلو با دوپیازه تن ماهی



پلو با دوپیازه تن ماهی

این غذای پر ادویه  و دریایی یکی از خوشمزه ترینهاست مخصوصا اگه تند درست شه مزه معرکه اون تو ذهنتون می مونه   امیدوارم درست کنید و ازش  لذت ببرید .



مواد لازم :

برنج 4 پیمانه پلوپز
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم.

مواد لازم برای دو پیازه تن ماهی :

پیاز 1 عدد بزرگ
تن ماهی 2 قوطی
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
ادویه ماهی 1 قاشق چایخوری
پودر لیمو عمانی 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیب زمینی نگینی خرد شده 1 عدد بزرگ


طرز تهیه :

اول از همه سیب زمینی را پوست بگیرید و بعد مکعبی خرد و سرخ کنید .


پیاز ریز خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود بعد ادویه ماهی و پودر لیمو عمانی و فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی ادویه ها بلند شود .


حالا تن ماهی را باز کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی هم بزنید و در انتها سیب زمینی سرخ شده و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد  را به کناری بگذارید .
برنج را با کمی آب و نمک و زردچوبه نیم پز کنید و بعد آبکش کنید .


کف قابلمه را کمی روغن بریزید و مقداری از برنج آبکش را توی قابلمه ریخته و روی برنج را با دو پیازه  تن ماهی پر کنید و روی دو پیازه را با بقیه برنج بپوشانید حالا برنج را دم کنید و در انتها  برنج را با دو پیازه مخلوط کنید سپس آنرا سرو کنید ...pegah

نکته : دو پیازه در جنوب ایران به غذاهایی گفته میشه که با مقدار پیاز زیادی  و به صورت خشک ( یعنی بدون اضافه کردن آب ) تهیه میشه و معروفترینش هم دو پیازه گوشت و دو پیازه سیب زمینی است که واقعا مزه معرکه ای دارند .



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر