کنافه با پنیر و سمولینا( knafeh with cheese and semolina )
اولین پست بهاری من یه دسر شیرین ، خوشمزه ، خوشگل و آسونه. قبلا در اینجا آرد سمولینا را به شما معرفی کرده بودم این آرد همونیه که هندی ،پاکستانی و افغانی ها و اعراب بهش سمید ، و ترکها بهش ایرمیک می گن و به انگلیسی و ... هم سمولینا میشه همه اینا رو گفتم چون سری پیش که یه دستور از این آرد گذاشتم دوستان کلی در موردش سوال کرده بودند :) عکس آرد رو هم می تونید اینجا ببینید . و اما این دسر که با رشته کادایف درست میشه یه دسر بسیار معروفه البته در کشور ترکیه و بین اعراب هم این دسر یکی از معروفترین هاست ، شما می تونید از انواع مختلفی مواد میانی برای داخل این رشته ها استفاده کنید و بعد با یک شهد غلیظ و خوشمزه شیرینی را کاملا مزه دار کنید. خوشبختانه توی ایران شرکت " ای دو " بسته های خام کادایف را به فروش می رسونه که کار را برای درست کردن یه دسر آسون ، هموار کرده و می تونید از سوپر مارکتهای بزرگ تهیه بفرمایید و اما اصل مطلب که دستور این شیرینی عالیه .....
مواد لازم :
رشته کادایف خام نصف بسته یا 400 گرم
کره ذوب و سرد شده 30 گرم
پنیر ماسکارپونه ( خامه ای) 200 گرم
شیر3/4 پیمانه
آرد سمولینا 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای شهد:
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق مربا خوری
پسته خرد شده برای تزئین
اول از همه شهد را آماده کنید چون قراره شهد سرد رو روی کنافه داغ بریزید . پس شکر و آب را روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شه و بعد از اینکه کمی قوام آمد گلاب را اضافه کنید و در آخر هم برای اینکه شهدتون شکرک نزنه آبلیمو را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید تا سرد شه .
توی قالب های مافین را با کره ذوب شده چرب کنید .
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
حالا مواد میانی کنافه را درست کنید :
سه چهارم از قالب های مافین را با رشته کادایف پر کنید .
بعد شیر را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت قرار بدید تا جوش بیاد زیر حرارت رو کم ، سپس آرد سمولینا را اضافه کنید و هم بزنید.
حالا نوبت اضافه کردن پنیر ماسکارپونه است ، اون رو هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا کمی غلیظ بشه .بعد مواد رو از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید تا خنک شه .
یک قاشق غذا خوری از مواد پنیری بدست آمده را وسط رشته هایی که در قالب مافین ریخته بودید بریزید و بعد روی مواد پنیری را با کمی دیگر از رشته کادایف بپوشانید . اگه مقداری از کره ذوب شده اضافه آمده بود به مقدار کمی روی رشته های کادایف بریزید و بعد قالب را توی فر بگذارید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه دسر بپزد و زیر و روی دسر طلایی و برشته شود .
کنافه را از فر درآورده و بلافاصله روی آن شربت سرد شده بریزد تا به خورد دسر بره . یادتون باشه اگه شربت گرم باشه دسرتون رو خمیر می کنه .
معلومه که خیلی خوشمزه شده پگاه جان ، مدلهای مختلفش رو اینجا خوردم ، از اونایی که زیاد توش پنیر داره خیلی خوشم نمیاد ، خصوصا پنیری که نمک داشته باشه ، اما دستور تو خیلی خوبه که با ماسکارپونه هست ، دستت درد نکنه بابت دستور کاملت ، نوش جونتون
پاسخحذفنوش جونت رزی جونم منم از اونی که توش پنیر شور داره بدم میاد نمی تونم مزه شیرین شهد و طعم شور پنیر رو با هم تحمل کنم :))) ولی خوشبختانه من ماسکارپونه رو انتخاب کردم که به نظر خودم این مشکلو حل کرد و طعمش خیلی خوب شد . جات واقعاااا خالی بود رفیق <3
حذف