۱۳۹۴ فروردین ۹, یکشنبه

کوکوی سیب زمینی خام

کوکوی سیب زمینی خام

بیشتر اوقات من کوکوی سیب زمینی خام رو به این روش درست می کنم و به پیشنهاد دوست خوبم رزی جون قراره دفعه بعد  توش یه حبه سیر بریزم  و بعد درست کنم البته من به دو روش این کوکو رو درست می کنم یا مواد رو توی دست فرم می دم و سرخ می کنم یا با قاشق به صورت کوکوی قاشقی آنرا توی تابه می ریزم و سرخش می کنم . :)

مواد لازم :
سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد کوچک
تخم مرغ 2 تا 3 عدد
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه به میزان دلخواه

سیب زمینی ها را رنده کنید و آب اضافی آنرا بگیرید بعد با پیاز و نعنا و ادویه و نمک و فلفل و تخم مرغ خوب مخلوط کنید .
توی ماهیتابه روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود سپس  از مواد کوکو به اندازه یک قاشق غذاخوری توی روغن داغ بریزید و سرخ کنید ... نوش جان ...pegah

۷ نظر:

  1. من هم به هر ۲ صورت سرخ میکنم , البته بدون نعناء
    اما شده که گردو و کالباس یا زرشک ریختم توش
    آلمانی ها هم زیاد میخورن , البته جز نمک و فلفل چیزی نمیزن و آبش رو کاملا میگیرن و سرخ میکنن و با پوره سیب میخورن که شیرین هست :/
    من بخاطر شیرینیش تا به حال امتحان نکردم , ولی یکی از خوراکهای همیشگی و لذیزشون به حساب میاد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسی گیلدا جونم ، یعنی کوکوشون شیرینه ؟ نمی تونم تصور کنم کوکو شیرین باشه من عاشق غذاهای ترشم یا غذاهایی که به هیچ وجه شیرین نباشه :D

      حذف
    2. من هم همینجور , دیگه شمالی ها به ترشی خور معروفن :)))
      نه خودش شیرین نیست , دقیقا همینجوره که ما درست میکنیم ولی از اون پوره سیب مثل سس استفاده میکنن و روش میمالن
      اخه آلمانی ها خیلی به خوراکهای شیرین علاقه دارن :)

      حذف
  2. از کوکوهای مورد علاقه ی من ، حالا من نعنا نمیریزم که اینبار امتحان میکنم :)))))

    پاسخحذف
  3. سلام من همیشه توی کوکوی سیب زمینی کمی شنبلیله وزعفران میریزم عطروطعمش عالیه والبته رنگش.

    پاسخحذف