کاپ
کیک ها یا کیک های فنجانی به کیک هایی گفته می شود که به صورت تک نفره پخته و سرو
می شوند. برای روی کاپ کیک ها می توانید از انواع کرم ها یا خامه فرم گرفته
استفاده کنید که لینکشو براتون اینجا میگذارم . من خودم از خامه استفاده کردم . این کاپ کیکی که براتون در نظر گرفتم به خاطر وجود رنده پوست
لیمو و آب لیمو مزه بی نظیری داره ، فقط فراموش نکنید هنگامی که می خواهید پوست
لیمو را رنده کنید، خیلی خوب آن را با آب و اسکاچ بشویید تا مومی روی سطح لیمو
باقی نمانده باشد.
مواد لازم :
آرد 1 و 1/2 پیمانه
کره ذوب شده 115 گرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
آب لیموی تازه 4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو1 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه
خامه فرم گرفته برای تزئین
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
در
قالب مخصوص کاپ کیک، کپسول های کاغذی را بچینید. آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه
با هم مخلوط کنید.
در کاسه همزن کره ذوب شده را با شکر خوب هم بزنید تا نرم و لطیف
شود، حالا تخم مرغ ها را یکی یکی و با فاصله به مواد اضافه کنید، یعنی اولین تخم
مرغ را در مایه کیک بریزید و همزن را روشن کنید وقتی خوب به خورد مواد رفت، به
همین صورت دومین تخم مرغ و بعد سومین تخم مرغ را اضافه کنید.
وانیل ، رنده پوست
لیمو و آب لیمو را بعد از آخرین تخم مرغ داخل مواد کیک بریزید. در انتها آرد مخلوط
شده و شیر را هم اضافه کنید، با قاشق کمی هم بزنید، مواد کیک باید نه سفت و نه شل باشد.
سه چهارم از کپسول
های کاغذی کاپ کیک را با مواد کیک پر کنید و سینی کاپ کیک را به مدت 18 تا 20
دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و تمییز بیرون آید، بپزید.
بعد از پخت، بگذارید کاپ کیک ها سرد شوند و روی آنها را با خامه یا انواع کرم تزئین کنید...نوش جان ...pegah
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر