ه‍.ش. ۱۳۹۴ آبان ۳۰, شنبه

کوفته گوشت و ریحان


کوفته گوشت و ریحان

از اون غذاهای من درآوردی خیلی خوشمزه  که با  ریحانهای ایتالیایی که کاشتم درست کردم ، برای همین لذت استفاده کردن این ریحانها توی غذا برام دوبرابره هم عطر بی نظیری داره هم طعم دلنشینی و البته طعمو عطرش با ریحان ایرانی فرق می کنه و شما می تونید در دستور از هر نوع ریحانی که در دسترس دارید استفاده کنید .

مواد لازم :

 گوشت چرخکرده 300 گرم
ریحان تازه و ریز خرد شده 1/2 پیمانه
سیر 1  حبه رنده شده
پیاز 1 عدد کوچک و رنده شده ( آب گرفته )
پودر نان 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه گوشت و پودر لیمو عمانی به میزان لازم

مواد لازم برای سس :

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

همه مواد لازم کوفته رو  با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید و بعد از مواد به اندازه گردوی کوچک در دست فرم بدید و درون
ماهیتابه  داغ آنها را  سرخ کرده و به کناری بگذارید .

برای سس :

رب گوجه را در کمی روغن مایع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته شه حالا آب گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و اجازه بدید سس کمی غلیظ شه در آخر بهش آبلیمو اضافه کنید و کوفته های سرخ شده را توی سس بریزید و اجازه بدید به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت کم توی سس بمونه و جا بیفته .

در انتها با برنج یا نان این کوفته ها را میل کنید ...نوش جان .... pegah


۱ نظر:

  1. man fekr mikonam in hamon meat ball hastesh ke ba pasta mikhoran . faghat panir parmejan kam dare . mamnoon

    پاسخحذف