۱۳۹۴ خرداد ۱۱, دوشنبه

پیتزای گوشت و قارچ و سالامی (beef salami and mushroom pizza )


بالاخره فرصتی شد دستورپیتزا هم به وبلاگ اضافه شه البته نه اینکه تا به حال درست نکردماااا بخاطر اینکه ما همیشه پیتزا رو به صورت دو ایکس لارج  درست می کنیم اونم  توی سینی فر در واقع به اندازه یه هیات پیتزا می پزیم .... نه اینکه شکمو باشیمااا اهل خونه عاشق پیتزای خونگی هستن وگرنه من به دو برش هم راضیم :D 

راستش قبلا  دستور یه خمیر عالی برای پیتزا رو گذاشته بودم که می تونید اینجا دستورش را ببینید و خیلی خیلی هم پر طرفدار بود . از همون دستور برای تهیه همین  پیتزا استفاده کردم و بعد مواد روی پیتزا رو آماده کردم  همیشه مواد رو روی خمیر می ریختم و بعدش روشو با یه عالمه پنیر پر میکردم ولی دوست داشتم موقع برداشتن برشی از پیتزا درست مثل اون مدلی که بیرون  می خوریم  حسابی کش بیاد که نمی اومد :)) خوشبختانه چندی پیش یک ویدیو در این زمینه از استاد گرامی آقای ذوالفقار دیدم که این مشکل را کلا حل کرده بودند و لم کار،  برای کش آمدن و بیرونی به نظر رسیدن پیتزا همین راهکار ایشون بود و جا داره از ایشون و ویدیو فوق العاده اشون بینهایت تشکر کنم. ( اگه دوست دارید ویدیوی کارشون رو ببینید به سایت ریتم زندگی www.plus.irمراجعه کنید ) خلاصه ما پیتزا رو پختیم خیلی هم خوشگل کش اومد و کلی ذوق کردیم :))) امیدوارم شما هم درست کنید و ازش لذت ببرید ....pegah




پیتزا گوشت و قارچ و سالامی  (beef salami and mushroom pizza )

مواد لازم:

پیاز 1 عدد متوسط  ریز خرد شده
گوشت چرخکرده 300 گرم
کالباس سالامی 5 برگ
قارچ 200 گرم
زردچوبه و ادویه گوشت و نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل دلمه ای برای تزئین
پیاز خرد شده برای تزئین
پنیر پیتزا ( ترکیب موتزارلا و گودا  ) به میزان لازم

خوب اول مواد روی پیتزا رو درست کنید:

 پیاز رو سرخ کنید و گوشت چرخکرده رو با ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل   به پیاز اضافه کنید و تفت بدید ،  بعد قارچ رو اضافه کنید و اجازه بدید آب اضافی قارچ تبخیر شه و در انتها سالامی را اضافه کنید . 

بعد از اینکه خمیر رو درست کردید و استراحت لازمو کرد ، با دست پفشو بخوابونید و به دو قسمت تقسیم کنید .


حالا کف قالبهای پیتزا رو کمی آرد بپاشید و آرد اضافی آنرا خالی کنید بعد خمیر را توی قالب مخصوص باز کنید و با دست کمی لبه خمیر را تا بالای دیواره قالب  بکشید  ( ظاهر خوبی به پیتزا می ده )

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

بعد با چنگال سوراخ هایی روی خمیر ایجاد کنید و خمیر را توی فر بگذارید تا به مدت 10 دقیقه نیم پز شه .

سپس خمیر نیم پز را از توی فر دربیارید و روش سس قرمز ( من از کچاب  استفاده کردم ) بریزید.


و بعد نکته مهمش اینجاااااست ... مقداری از پنیر را روی سس  و بعد مواد پیتزا رو روی پنیر بریزید و با دست کمی روی آن فشار بدید و در انتها  روی آن  دوباره پنیر بریزید و با هر چی دوست دارید روشو پر کنید من روشو با برشهایی از سالامی و فلفل دلمه ای و پیازخلال شده خام و زیتون تزئین کردم . 

مرحله آخرش هم پختن پیتزا توی فره به اندازه ایی که پنیر روی اون برشته شه  و بعد هم از فر دربیارید و نوش جان کنید ....pegah




۴ نظر:

  1. بسیار هم عالی ، خیلی خوشمزست ، معلومه ، خمیرت حرف نداره پگاه جونی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات رزی جونم جات خالی بود رفیق :****

      حذف
  2. لینک خمیر پیتزا رو نذاشتین. نوشتین *می تونید اینجا دستورش رو ببینید* اما هیچ لینکی نیست.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم از توجهتون " لینک اضافه شد :)

      حذف