۱۳۹۴ بهمن ۸, پنجشنبه

خورشت قیمه آلوچه


خورشت قیمه آلوچه 

یکی از اون خورشت هاییه که من عاشقشم و از زمانی که یادم میاد برای خوردن آلوچه های این خورشت خوشمزه تو خونه ما بین من و خواهرم رقابت عجیبی برقرار بود گرچه الان تو خونه خودم رقیبی ندارم :)))  امیدوارم شما هم این خورش خوشمزه رو درست کنید و از مزه بی نظیرش به همراه پلو لذت ببرید :) ... pegah

مواد لازم :

مرغ 3 تکه 
لپه 1/2 پیمانه 
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد بزرگ و ریز خرد شده
آلو خورشتی 1 پیمانه
زردچوبه و ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم 

اول از همه آلوها رو بشویید و درون مقداری آب بریزید و به کناری بگذارید تا به مدت 1 ساعت خیس بخوره.

توی دیگتون پیاز ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی رنگ شه و بعد ادویه ها ( زردچوبه و پودرلیمو عمانی و ادویه مرغ ) و  تکه های مرغ و لپه را روی پیاز ریخته  و هم بزنید تا به مدت 1 دقیقه مرغ با ادویه و پیازو لپه تفت بخوره حالا 2 تا 3 لیوان آب به خورشت اضافه کنید و نمک بزنید سپس اجازه دهید مرغ ها بپزند .

توی یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را درون روغن سرخ کنید .

آب اضافی آلو ها را دور بریزید و آلو ها را به همراه رب گوجه فرنگی به خورشت اضافه کنید .بعد از 20 دقیقه خورشت که جا افتاد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو سروکنید .نوش جان ....pegah

نکته : این خورشت نباید آب زیاد داشته باشه .


۴ نظر:

  1. بسیار عالی , واقعا دستتون درد نکنه برای دستور غذاهای متنوعی که دراختیار ما میگذارید. متشکرم

    پاسخحذف
  2. دست گلت درد نکنه پگاه جونی ، منم یه خورش این مدلی درست میکنم اما به اسم مسمای مرغ ، خیلی خوشمزست ، من انقدر دسترسی به آلو ندارم ، وگرنه بیشتر درست میکردم ، دست گلت درد نکنه رفیق ...

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونت رزی جونم یادم باشه اومدم بهت سر زدم با خودم آلو بیارم اون خورشت معرکه ای که بلدی رو برام درست کنی و دوتایی کلی کیف کنیم :***

      حذف