نان پنیر، هالاپینو و گوجه خشک
ترکیب فلفل هالاپینو و گوجه خشک و پنیر موتزارلا یکی از رویای ترین مزه ها را به نونتون می ده باور ندارید دست به کار شید و این نون آسون و خوشمزه را درست کنید و در کنار غذاهای گوشتی یا سوپ و یا پاستا سرو کنید . من برای نان از دستور خمیر هزارکاره عالی خودم استفاده کردم که می تونید اینجا دستورشو ببینید .و اما در مورد فلفل هالاپینو اینکه ، الان در همه سوپر مارکتهای بزرگ یافت میشه و مارک وطنیش هم روش نوشته جلاپینو موجوده این فلفل بینهایت تنده پس اگه اهل خوردن تندی نیستید با احتیاط در غذا و نان از آن استفاده کنید .
مواد لازم :
خمیر 1 عدد ( می تونید اینجا دستورشو ببینید )
فلفل هالاپینو کنسروی حدود 10 عدد
گوجه خشک 6 عدد ( می تونید اینجا دستورشو ببینید )
پنیر موتزارلا 100 گرم یا 4 ورق
مواد لازم برای رومال:
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری
اول از همه خمیرتون رو درست کنید .
بعد ازاینکه استراحت لازمو کرد با مشت پف خمیر رو بخوابونید و بعد با وردنه خمیر را اندازه قالب لوف به صورت بیضی باز کنید .
حالا روی خمیر را با هالاپینو و گوجه خشک خرد شده پر کنید و بعد پنیر را روی مواد بچینید .
خمیر را از کنارها یه تا بزنید تا موقع پخت مواد از داخل خمیر بیرون نریزه و بعد آنرا از قسمت طولی رول کنید .
کف قالب را کمی آرد بپاشید یا انرا با کره کمی چرب کنید .
حالا نان را توی قالب بگذارید .
روی نان را بپوشانید تا به مدت 15 دقیقه دیگر توی قالب استراحت کند و حجم آن زیاد شود .
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
درون یک کاسه زرده تخم مرغ را با شیر خوب هم بزنید و با برس روی نان را با آن رومال کنید .
روی نان را با تکه هایی از فلفل هالاپینو تزئین کنید .
حالا قالب را درون فر گذاشته تا به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که نانتان پف کند و بپزد و روی آن طلایی شود بپزید .
بعد نان را از قالب خارج کرده و برش بزنید و کنار استیک یا غذاهای خشک و یا پاستا و سوپ سرو کنید ... نوش جان ...pegah
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر