۱۳۹۴ شهریور ۱۹, پنجشنبه

نان هالاپینو، پنیر و گوجه خشک ( jalapeno , cheese and sundried tomato bread)


نان پنیر، هالاپینو و گوجه خشک

ترکیب فلفل هالاپینو و گوجه خشک و پنیر موتزارلا   یکی از رویای ترین مزه ها را به نونتون می ده باور ندارید دست به کار شید و این نون آسون و خوشمزه را درست کنید و در کنار غذاهای گوشتی یا سوپ و یا پاستا  سرو کنید . من برای نان از دستور خمیر هزارکاره عالی خودم استفاده کردم که می تونید اینجا دستورشو ببینید .و اما در مورد  فلفل هالاپینو اینکه ،  الان در همه سوپر مارکتهای بزرگ یافت میشه و مارک وطنیش هم  روش نوشته جلاپینو موجوده این فلفل بینهایت تنده پس اگه اهل خوردن تندی نیستید با احتیاط در غذا و نان از آن استفاده کنید . 




مواد لازم :

فلفل هالاپینو کنسروی حدود 10 عدد
پنیر موتزارلا 100 گرم یا 4 ورق

مواد لازم برای رومال:

زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری

اول از همه خمیرتون رو درست کنید .

بعد ازاینکه استراحت لازمو کرد با مشت پف خمیر رو بخوابونید و بعد با وردنه خمیر را اندازه قالب لوف   به صورت بیضی  باز کنید .


حالا روی خمیر را با هالاپینو و گوجه خشک خرد شده پر کنید و بعد پنیر را روی مواد بچینید .

خمیر را از کنارها یه تا بزنید تا موقع پخت مواد از داخل خمیر بیرون نریزه  و بعد آنرا از قسمت طولی رول کنید . 

کف قالب را کمی آرد بپاشید یا انرا با کره کمی چرب کنید .

حالا نان را توی قالب بگذارید .


روی نان را بپوشانید تا به مدت 15 دقیقه دیگر توی قالب استراحت کند و حجم آن زیاد شود .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

 درون یک کاسه زرده تخم مرغ را با شیر خوب هم بزنید و با برس روی نان را با آن رومال کنید .

روی نان را با تکه هایی از فلفل هالاپینو تزئین کنید .

حالا قالب را درون فر گذاشته تا به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که نانتان پف کند و بپزد و روی آن طلایی شود بپزید .
بعد نان را از قالب خارج کرده و برش بزنید و کنار استیک یا غذاهای خشک و یا پاستا و سوپ سرو کنید ... نوش جان ...pegah 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر