ه‍.ش. ۱۳۹۵ فروردین ۲۳, دوشنبه

خوراک گوشت و قارچ


خوراک گوشت و قارچ 

مواد لازم :

گوشت خورشت ۴۰۰ گرم
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ 
آب ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ادویه خورشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز ها رو خلال خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند بعد حرارت رو زیاد کنید و گوشت و ادویه ها  رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه بعد هم آب رو اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد .
رب گوجه را در کمی روغن مایع تفت دهید تا سرخ شود و بعد به خوراک گوشت که آب کمی داره اضافه کنید . قارچها را هم خرد کنید و به گوشت اضافه کنید نمک و فلفل غذا رو میزان کنید و بعد از ۱۰  دقیقه از روی حرارت بردارید.


پلو رو دم کنید و بعد مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و کف قالب پلاستیکی یا فلزی دلخواه بریزید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم شود بعد روی آن پلوی ساده را بریزید و دوباره با دست فشار دهید تا منسجم شود حالا قالب را توی دیس برگردانید و دور تا دور آنرا با خوراک گوشت و قارچ تزئین کنید نوش جان ....pegah 

نکته: ادویه خورشت رو از ادویه فروشیها و یا عطاریها تهیه کنید .


۵ نظر:

  1. باسلام وتشکرمیشه گردلیو رو اخراضافه کرد

    پاسخحذف
  2. باسلاممیشه دستور یه زرشگ پلو مجلسی رو هم بگذارید ممنونم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام توی وبلاگ هست در قسمت سرچ بنوبسید زرشک پلو :)

      حذف
  3. سلام. این خوراک رو به مناسبت روز مرد درست کردم. هم خیلی خوشمزه بود هم خیلی شیک و مجلسی :)

    وبلاگ شما و سایت شف طیبه شده مرجع آشپزی من! :)

    پاسخحذف
  4. نوش جان عزیزم خوشحالم راضی بودید :)

    پاسخحذف