۱۳۹۵ فروردین ۲۴, سه‌شنبه

تارت توت فرنگی



سلام روزتون خوش از سری کارهای قدیمیه که الان از آرشیو خارج شده  :))) یادمه خیلی خیلی خوشمزه بود و کلی پارسال ازش سفارش داشتم داخل تارت نرم و لطیف و بسیار خوشمزه است امیدوارم درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید ...pegah 

تارت توت فرنگی

مواد لازم :

پوره توت فرنگی 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد 4 قاشق غذاخوری
خامه 200 گرم
شکر 5 قاشق غذاخوری


خمیر رو طبق دستور اینجا درست کنید و بعد استراحت دهید .

فر  را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . 

حالا خمبر را توی قالب دلخواه که بهتره 23 سانتی متری باشه پهن کنید و با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید .

خمیر را توی فر گذاشته تا به مدت 5 دقیقه نیم پز شود ، در این فاصله که خمیر می پزه مواد داخل تارت را آماده کنید .


توت فرنگی ها را توی دستگاه مخلوط کن ریخته و پوره کنید و بعد به آن پودر قند و خامه رو اضافه کنید و هم بزنید .


تخم مرغ ها و آرد را هم به توت فرنگی اضافه کرده و کمی هم بزنید حالا مواد را درون تارت نیم پز شده بریزید و دوباره تارت را درون فر بگذاردی تا به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزد به حدی که وقتی یک خلال دندان رو در مواد توت فرنگی فرو کردید تمییز بیرون بیاد . 

تارت را از قالب جدا کرده و با توت فرنگی تازه و در صورت تمایل خامه فرم گرفته تزئین کنید .نوش جان .....pegah



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر