۱۳۹۴ بهمن ۱۷, شنبه

خوراک میگو ( دوپیازه میگو )


خوراک میگو ( دوپیازه میگو ) 

سلام و صد سلام خدمت شما عزیزان ممنونم از اینکه دستورهای وبلاگ رو دنبال می کنید و از کامنتهای محبت آمیزتون بینهایت ممنونم . امروز براتون دستور یک غذای خوشمزه و تننننننند جنوبی آوردم که خیلی خوشمزه است البته من بخاطر آرتا ( پسرم ) زیاد تندش نمی کنم . می تونید این غذا رو با پلو ویا نون سروکنید و از خوردنش لذت ببرید ...pegah

مواد لازم:

میگو 400 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه ماهی و پودر لیمو عمانی و زردچوبه به میزان لازم 
 جعفری تازه برای تزئین

اول از همه کمر میگو ها را پاک کنید و میگو ها را به کناری بگذارید .

پیاز رو خلال یا ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود بعد ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود سپس میگو ها را اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش سفید شه در ادامه رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و با پلو یا نان سرو کنید ..... نوش جان ...pegah

نکته : میگو خیلی زود میپزه مواظب باشید بیش از اندازه تفت ندید که میگو سفت و بی مزه شه .
نکته : می تونید از یک تا دو حبه سیر هم در این دستور استفاده کنید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر