ه‍.ش. ۱۳۹۴ فروردین ۲۳, یکشنبه

بورانی لبو


بورانی لبو

یکی از ساید دیش یا بهتر بگم دیپ هایی که به فصلش سر سفره اغلب ما ایرانی ها پیدا میشه و بسیار هم طرفدار داره و خوشمزه است بورانی لبوست ، که میشه گفت دستتون برای اضافه کردن انواع مخلفات ، مثل سبزیهای معطر و ... در تهیه این بورانی باز است ولی ما معمولا به صورت ساده مانند دستور زیر این بورانی را درست می کنیم و از مزه خوبش لذت می بریم خلاصه جای شما خالی  ، خیلی خیلی خوشمزه و راحت تهیه میشه ، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .

مواد لازم :

چغندرقرمز 3 عدد متوسط 
ماست 500 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نعنا برای تزئین 

چغندر های قرمز را آبپز کنید و بعد آنها را خرد کنید ، به هر اندازه که تمایل دارید حتی می تونید آنها را رنده کنید .

بعد لبوهای خرد شده را با ماست و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید و با نعنا تازه روی آنرا تزئین کنید . نوش جان ....pegah 


۲ نظر: