ه‍.ش. ۱۳۹۳ بهمن ۳۰, پنجشنبه

ترشی گوجه گیلاسی


ترشی گوجه گیلاسی

من برای اولین بار این دستور رو توی فیس بوک از دوست همکار " جناب آقای نوید ذوالفقار " یاد گرفتم و از روی کنجکاوی سریع دست بکار شدم و این ترشی را درست کردم البته بجای گوجه بزرگ از گوجه گیلاسی و چون ترخون تازه نداشتم از ترخون خشک  استفاده کردم .بعد از دو یا سه هفته آماده خوردن شد که به نظرم طعم خوب ، متفاوت و خاصی داشت . امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم : 

گوجه گیلاسی 300 گرم
سیر1 بوته کوچک
ترخون خشک 1 قاشق غذاخوری
سرکه به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز یک قاشق چایخوری 


گوجه ها را بشویید به کناری بگذارید تا کاملا خشک شود.

سیر ها رو به صورت خلال های نازک برش بزنید .

سر گوجه ها را یک چاک کوچک دهید و یک خلال سیر توی گوجه بگذارید .( دقت کنید گوجه ها له نشوند.)

گوجه ها را توی یک شیشه تمییز و خشک و استریل بریزید و یک قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز و ترخون خشک رو به آن اضافه کرده  و بعد تا اندازه ایی که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید.

سر شیشه را محکم کنید و ترشی را توی یخچال بگذارید تا بعد از دو یا سه هفته آماده مصرف شه . نوش جان ....pegah

۷ نظر:

  1. این ترشیهات هوش از سر من برده خواهر جان ، هنوز محو ترشی پیازت بودم که اینو گذاشتی ، خیلی خوشمزه به نظر میاد ، نمیشه باید دست به کار شم ، دست گلت درد نکنه بابت دستور ...

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. رزی خدایی هیچی جای ترشی پیازو نمی گیره من با دنیا عوضش نمی کنم :))) اگه درست کردی نوش جونت :*

      حذف
  2. من تا به حا ل نخوردم ، جالب بود خیلی . ممنون <3

    پاسخحذف
  3. با سلام ایا میشه جای سرکه در ترشیجات از اب لیمو استفاده کرد .من به سرکه الرژی دارم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله من یک ترشی لیمو به این سبک درست کردم ولی در مورد بقیه سبزیجات و مرکبات اطلاعات کافی ندارم :)

      حذف
  4. ایا میشه در ترشیجات از اب لیمو استفاده کرد

    پاسخحذف