۱۳۹۳ شهریور ۲۲, شنبه

کشک بادمجان

کشک بادمجان 

من و این همه خوشبختی محالللله :))))  الان فصل بادمجونه و بادمجونهای قلمی و شیرین شمالی هم که طعمشون معرکه است ....تنها مشکل فقط و فقط منم که به بادمجون حساسیت دارم ولی این که مشکل بزرگی نیست آخرش دو روز نمی تونم چیزی بخورم ..... فکر می کنم همتون این غذای خوشمزه و سنتی را دوست دارید و بلدید درست کنید ... اینم روش من یا بهتر بگم ما ( خانوادگی ) برای تهیه کشک بادمجونه .. امیدوارم درست کنید ولذت ببرید .

مواد لازم :

بادمجان سرخ شده 400 گرم 
کشک 1 شیشه کوچک 
پیاز 1عدد بزرگ
نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تزئین:
سیر داغ 
نعنا داغ
پیاز داغ 
گردوی خرد شده 
کشک زعفرانی

اول از همه خدمتتون عرض کنم که میزان  مواد اولیه بسته به ذائقه اتون می تونه کمتر یا بیشتر باشه ...خیلیها برای رژیمی تر شدن از بادمجان کبابی یا  بخار پز استفاده می کنند ولی من ترجیح می دم بادمجان را سرخ کنم ، چون خوشمزه تره ... :)


پیاز ها را خلال کنید و توی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود . بعد زردچوبه و فلفل و نعناع خشک را اضافه کنید کمی تفت بدید و بعد بادمجانهای سرخ شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بادمجانها با مواد خوب مخلوط شه ....


حالا با یه گوشت کوب  مواد را بکوبید در آخر هم کشک را به بادمجان و پیاز اضافه کنید و زیر حرارت را کم کنید و درب ماهیتابه را ببندید تا به مدت 10 دقیقه به اصطلاح ما جا بیفته ( من آب به کشک بادمجون اضافه نمی کنم با حرارت ملایم می پزم تا حسابی جا بیفته ) بعد توی ظرف سرو بکشید و با پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ و گردوی خرد شده و کشک زعفرانی تزئین کنید. نوش جان ..... pegah


۱۰ نظر:

  1. دست گلتون درد نکه پگاه جون ،واقعا خوشمزست و من هم عاشقشم و حق دارید نمی شه ازش گذشت . نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات ارغوان عزیزم .... واقعا از بادمجون به سختی دل می کنم ... جاتون خیلی خالی بود :*

      حذف
  2. من که عاشقشم پگاه جون خو خبر میدادی من بیام همشو بخورم دیگه زبونت دچار میشه ها؟؟؟ :)))))))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. وای شادی جونم یعنی فکر می کنی من با این عشق یه طرفه ایی که به بادمجون دارم می تونم با بقیه شریک شم :)))) شوخی می کنم قدمت روی چشمام ایندفعه بدون شوخی حتما خبرت می کنم بیای با هم کنار بقیه غذاها کشک بادمجون هم بخوریم :*

      حذف
  3. وای ی ی که من باز بادمجون دیدم , دست و پام لرزید
    پگاه جون , کجایی , میبینم تنبل شدی ؟ :)))))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. هاهاهاها دقیقا الان می دونستم اینو می گی گیلدا.... می دونم تو هم یکی از فداییان بادمجونی :))) آره خواهر یکم تنبل شدم راستش مشغله ام زیاد شده ولی دوباره موتورمو روشن می کنم :*

      حذف
  4. سلام.
    کشک بادمجون رو توی تابه هم بخوری لذت داره چه برسه به این همه تزیینات و مخلفات. دلبری می کنه. نوش جونتون عزیزمممم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات نگین جونم لطف داری منم تو ماهیتابه اشو بیشتر دوست دارم :)

      حذف
  5. دهنم آب افتاده :'(
    ممنونم از دستور پخت های خوشمزتون خانوم کدبانو :-*

    پاسخحذف