پاند کیک شکلاتی(chocolate pound cake )
به نظرم با هر یه گاز از کیک شکلاتی یا هر چیزی که توش شکلاته ، انسان یه قدم به بهشت نزدیک تر میشه :))) خوب اینم یکی از عشقولانه های منه !!!!!! شکلاتتتتتتتتتتتتتت و دیگر هیچ .... این پاند کیک خوشمزه بافتی نرم و مزه معرکه ایی داره ، شکلات بازها مطمئنا ازش لذت می برن ... امیدوارم درست کنید و نوش جونتون باشه :)
یک توضیح کوچک در مورد پاند کیکها اینه که : به یک سری کیک های انگلیسی گفته میشه که چهار رکن اساسی کیک همه به اندازه یک پوند باشه ( 453 گرم) . یعنی 1 پوند کره و 1 پوند شکر و 1 پوند آرد و 1 پوند هم تخم مرغ... البته امروزه نحوه ترکیب و مواد ترکیبی این کیک کمی متفاوت شده و به این کیک می توان انواع مغزها و پودر کاکائو و ... هم اضافه کرد .در قالبهای لوف و یا قالبهای تو خالی درست میشه و بیشتر مواقع باید ساده تزئین و سرو بشه .
مواد لازم :
آرد 1و 1/4 پیمانه
کره 220 گرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف قالب لوف کاغذ روغنی بندازید و دیواره های قالب را با کره نرم شده چرب کنبد.
توی یه کاسه تخم مرغها را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یه دست شه .
توی کاسه همزن کره و شکر را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا پفکی شکل و نرم شه .
نکته : یادتون باشه دمای فرها با هم متفاوته شما یه دمای گرم را برای پاند کیک در نظر بگیرید . ممکنه توی بعضی از فرها مخصوصا فرهای برقی دمای گرم همون 160 درجه باشه ... پس به این نکته دقت کنید.
با عرض سلام و خسته نباشید به شما.مرسی از بابت دستورات خوبتون.این کیک به نظر خیلی خوشمزه میاد .من هم عاشق شکلاتم.فقط یه سؤال داشتم ،آیا میشه در قالب های دیگه هم درست کرد؟مثلا"قالب های تو خالی؟ممنون میشم جوابمو بدین.
پاسخحذفسلام دوست خوبم ... بله می تونید تو هر قالبی که دوست دارید درست کنید ..... ولی چون معمولا تو قالب لوف درست میشه تاکیدم بیشتر روی قالب لوف هست :)
حذفبه به شکلات و دیگر هیچ
پاسخحذفنوش جون عزیزم
جات وااااااقعاااااااااااا خالی شادی جونم <3
حذفسلام ممنون از وبلاگ بسیار زیباتون من اکثرا سر میزنم و خیلی راضی بودم و از طرفدارای پیچ اینستاگرام شما هستم .از توضیحات خوبتون ممنونم یه سوال داشتم و اینکه اندازه قالب چقدره و اینکه میشه تو قالب مستطیل معمولی هم بریزم؟ بازم ممنونم دوست عزیزم
پاسخحذفسلام دوست خوبم ... خوشحالم راضی هستید :) و خوشحالم لایق می دونید و همه جا با من همراهید ....بله می تونید توی هر قالبی که دوست دارید درست کنید ولی معمولا توی قالب لوف درست میشه :)
حذفسلام پگاه عزیز.دستور عالی بود. متشکرم. فقط کیک من توی فر حسابی پف کرد ولی وقتی بعد از 35 دقیقه اوردمش بیرون، پفش کامل خوابید، دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟ طبق دستورتون تخم مرغ ها رو هم دونه دونه هم زدم و اضافه کردم.و برای هر کدوم خوب هم زدم.
پاسخحذفسلام دوست خوبم .... ممنونم .... دلیل پف نکردن کیک این بود که دمای فرتون تنظیم نبوده یا اینکه مواد کیک رو بیش از اندازه هم زدید امیدوارم دفعه بعد عالی شه <3
حذفپگا جون سلام میشه دستور یک کیک صبحانه خوب را بنویسید جون من تازه دارم شیرینی پزی را از شما دوست هنرمند یاد میگیرم متشکرم رویا جلیلی
حذفسلام رویا جون اتفاقا توی آرشیو کارهام کیک صبحانه زیاده تنها چیزی که کمه وقته گلم :(((
حذفبه روی چشمم حتما در اولین فرصت این کیک را به وبلاگ اضافه می کنم :)
سلام بی صبرانه منتظر کیک صبحانتون هستم تا باز شاهد یکی دیگر از کار های زیبای شما باشیم تشکر رویا جلیلی
پاسخحذفسلام یه سوال داشتم میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟
پاسخحذفاین میزان کره از نظر رژیم غذایی زیاد نیست؟
خیر این یک پاند کیکه و حتما باید از کره استفاده شه تمام مواد دقیق اندازه گیری شده در دستورهای شیرینی پزی و قنادی هرگز نمیشه جای روغن مایع را با کره و بالعکس عوض کرد چون تناسب مواد و شکل و بافت کیک یا شیرینی بهم میخوره ... حالا سوال اینجاست از نظر رژیم غذایی برای چه کسانی؟؟؟ شما ممکنه جز یک دسته کوچک از آدمهایی باشید که در رژیم لاغری به سر می برید... بچه ها و اونهایی که به این انرژی احتیاج دارند از این کیک استقبال میکنند . این دستور برای اونها گزینه ایده آلیه
حذف