دسر ژله طالبی
براتون یه دسر راحت و آسون آوردم و خیلی اتفاقی توی آرشیو کارام پیداش کردم در واقع پارسال درستش کرده بودم ولی چون فصل طالبی تموم شده بود دیگه ترجیح دادم یه سال صبر کنم و بعد به وبلاگ اضافه اش کنم ( یه همچین انسان صبوری هستم :))) ) .... البته دستور این ژله یه کوچولو ابتکاریه چون تو بیشتر دستورهای مشابه ..ژله توی طالبی درست میشه و گوشت طالبی سالمه و یه لایه ژله روشو می پوشونه ولی تو این دستور من یه مقدار گوشت طالبی رو پوره کردم و با پوره خود طالبی این دسر خوشمزه را درست کردم امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید :)
مواد لازم :
طالبی کوچک 1 عدد
پودر ژله طالبی 1 بسته
پوره طالبی 1 لیوان
آب داغ 1/2 لیوان
اول از همه طالبی رو بشویید و مانند تصویر یه برش بزنید تا سر طالبی جدا شه .
تخم های توی طالبی را خارج کنید و با ابزار مخصوص یا یه قاشق توی طالبی را خالی کنید البته مواظب باشید حدود 1/5 تا 2 سانتی متر مانده به پوست طالبی را نتراشید ...
حالا تکه های طالبی را توی مخلوط کن بریزید و پوره کنید ......به 1 لیوان از این پوره برای پر کردن توی طالبی احتیاج داریم .
پودر ژله را توی ظرفی بریزید و آب جوش را بهش اضافه کنید خوب هم بزنید تا ذرات ژله تو آب حل شه ... و بعد یه لیوان پوره طالبی را هم بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید .
توی طالبی را با مواد ژله و پوره طالبی پر کنید و سر طالبی را روش بگذارید و طالبی را توی یخچال بگذارید تا به مدت 2 تا 3 ساعت حسابی ببنده و بعد با یه چاقوی تیز برش بزنید و سرو کنید.نوش جان ..... pegah
نکته : بسته به اندازه طالبی ای که دارید می تونید مواد را کمتر یا بیشتر کنید.
نکته : بیشتر از مقدار ذکر شده پوره طالبی اضافه نکنید چون موادتون خوب نمی بنده و شل می مونه :)
سلام ممنون دوستم.خیلی خوب بود.
پاسخحذفخواهش می کنم و ممنونم :)
حذفبه به ، خیلی عالیه . من عاشق عطر و طعم ظالبی سبز هستم .دستتون درد نکنه پگاه جونم .نوش جونتون
پاسخحذففدات شم مهربونم :*
حذف