۱۳۹۳ مرداد ۱۶, پنجشنبه

ترشی انبه بندری



ترشی انبه بندری

براتون یه ترشی فوری و تند و تیز آوردم ...در واقع  سه تا انبه رسیده توی یخچال داشتم که داشت چروکیده می شد و هیچکی هم نگاهشون نمی کرد ... منم تصمیم گرفتم باهاشون یه ترشی ابتکاری درست کنم البته با مواد موجود در خونه .... و حاصلش هم یه ترشی تند و تیز شد که همه عاشقش شدن ... امیدوارم شما هم تا زمانی که انبه تو بازاره این ترشی را  درست کنید و ازش لذت ببرید .... pegah

ترشی انبه بندری


مواد لازم :

انبه 3 عدد ( می تونید از انبه کال یا انبه رسیده  استفاده کنید )
تمر هندی قهوه ایی 50 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سر پر
سرکه قرمز 2 لیوان
فلفل سبز تند تند تند 10 عدد ( تندی این ترشی بسته به ذائقه اتون داره می تونید مقدار فلفل را کم یا زیاد کنید )
سیاهدانه و تخم گشنیز و دانه فلفل سیاه از هر کدام 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری سر خالی
پودر فلفل قرمز تند 1 قاشق مربا خوری 
نمک 1 قاشق مربا خوری



انبه ها را پوست بکنید و خرد کنید و به کناری بگذارید.


فلفل سبز تند را توی مولینکس بریزید و پوره کنید.


توی یه دیگ لعابی و یا هر دیگ مناسب دیگری ، سرکه و رب گوجه و تمرهندی را بریزید و زیر حرارت را روشن کنید و اجازه بدید به مدت 10 دقیقه همه مواد با هم حسابی بجوشه .

حالا مواد را از صافی رد کنید تا تفاله های تمرهندی جداشه . ( اگه خواستید مواد را باز هم صافتر کنید کمی سرکه اضافه کنید  )


بعد مواد را دوباره توی دیگ برگردانید و انبه و فلفل سبز پوره شده ، ادویه ها و تخم گشنیز و سیاهدانه و فلفل سیاه را اضافه کنید و اجازه بدید 10 دقیقه دیگه همه مواد با حرارت کم با هم بجوشه ... 


حالا زیر حرارت را خاموش کنید وبگذارید ترشی توی همون ظرف خنک شه . شیشه های تمیز و استریل شده را با ترشی پر کنید و درش را خوب ببندید و توی یخچال نگه دارید بعد از 1 هفته آماده خوردنه :)... نوش جان .....pegah



۹ نظر:

  1. به به ، عجب چیزی شده ،خیلی ممنون پگاه جون ،دست گلتون درد نکنه <3

    پاسخحذف
  2. سلام،
    از لینکی که یکی از دوستان توی فیس بوک گذاشته بود به وبلاگتون رسیدم. ممنونم ازتون. حتما درست می کنم.

    پاسخحذف
  3. وای ی ی دهنم آب افتاد
    تو مگه دین و ایمون نداری , خوووووو
    :)))))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. :)))))) با این ترشی همش به باد رفت هم دل و هم ایمون :)))

      حذف
  4. من عاشق ترشی هستم یه دستور ترشی انبه توی مجله سفره ایرانی بود اونو دیده بودم دلم ضعف رفته بود(البته دستورش کمی فرق داشت توی مواد اولیه)
    ولی نمی دونستم انبه از کجا بیارم که توی فیسبوک پرسیدم ازت...نوش جوووووون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات شادی مهربونم ... اگه درست کردی نوش جونت باشه :*

      حذف