۱۳۹۳ مرداد ۸, چهارشنبه

کیک هویج و دارچین


کیک هویج و دارچین

یه کیک بینهایت آسون و خوشمزه براتون آوردم که مطمئنم عاشقش می شین طعم هویج و دارچین با هم معرکه است وعلاوه بر اون  یه کیک با بافتی نرم و خوشمزه خواهید داشت.... امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید . pegah

مواد لازم :

آرد 2 پیمانه ( 250 گرم )
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 3/4 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه ( 300 گرم )
بیکینگ پودر1  قاشق مربا خوری 
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
هویج خام رنده شده 3 پیمانه 

مواد لازم برای تزئین :
ترافل رنگی

اول  از همه هویج را با رنده ریز ، رنده کنید .
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
قالب تو خالی را با روغن مایع چرب کنید و به کناری بگذارید.


تخم مرغ ها  و شکر و وانیل  را توی کاسه همزن بریزید و  خوب هم بزنید تا  پف کنه و کرم رنگ شه ..

حالا همچنان که همزن روشنه روغن مایع را هم اضافه کنید و بعد همزن را خاموش کنید .


حالا هویج رنده شده را هم به مواد تخم مرغ اضافه کنید و با یه قاشق کمی هم بزنید تا یک دست شه .
توی یک کاسه آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین را با هم خوب مخلوط کنید . 


حالا مواد آرد را هم به مایه کیک اضافه کنید و یه کوچولو هم بزنید تا مایه یکدستی داشته باشید ( از هم زدن بیش از اندازه مواد واقعا پرهیز کنید.)
حالا مواد را توی قالب کیک که حتما باید میان تهی باشه بریزید و قالب را توی فر بگذارید تا به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که یه خلال دندان را توی کیک فرو می کنید و تمییز بیرون میاد ، بپزید .


بعد از اینکه کیک پخت از فر درش بیارید و اجازه بدین توی همون قالب حسابی خنک شه و بعد دور تا دورشو از قالب جدا کنید و توی ظرف سرو بر گردانید و نوش جان کنید .....pegah 

نکته : من برای تزئین روی کیک از گاناش شکلات سفید  استفاده کردم که می تونید اینجا دستورش را ببینید . بعد به گاناش کمی رنگ نارنجی خوراکی اضافه کردم و به صورت زیگ زاگ  اول گاناش سفید و بعد گاناش نارنجی روی کیک ریختم و با ترافل رنگی تزئین کردم :)



۵ نظر:

  1. عالی شده عزیزم مثل همیشه کارت 20
    نوش جونت باشه...اینو توی قالب های مافین هم میشه درست کرد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات شادی مهربونم ..... راستش تا به حال اینکارو نکردم و چون این کیک جزء کیکهای میوه اییه و یکم بافت سنگینی داره ترجیحا تو قالب میان تهی درست بشه بهتره چون باید از وسط هم حرارت به کیک برسه برای همین پیشنهاد نمی کنم تو قالب مافین درست شه خوشگلم :* ....

      حذف
  2. عجب خوشرنگه و بافت خوبی داره ،دستتون درد نکنه پگاه جونم و نوش جونتون باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جاتون خالی ارغوان عزیزم ... ممنونم :*

      حذف
  3. مثل همیشه عالی ، سایتتون یکی از بهتریناس ، دستوراتون واقعا حرفه ای و عالین :)

    پاسخحذف