۱۳۹۴ بهمن ۱, پنجشنبه

سوپ جو و خامه


سوپ جو و خامه 

گرچه من معمولا از این سوپهای پر کالری زیاد درست نمی کنم و ترجیحا شیر رو جایگزین خامه می کنم ولی اینبار دل رو به دریا زدمو این سوپ خوشمزه رو با یکم خامه خوشمزه تر کردم  باید بگم انصافا خیلی خیلی از مزه خوب سوپ خوشم اومد و از خوردنش بینهایت لذت بردم امیدوارم شما هم درست کنید و از مزه بی نظیر این سوپ لذت ببرید ... pegah

مواد لازم :

استاک مرغ ( آب مرغ ) 1 لیتر
سیب زمینی 1 عدد کوچک و نگینی خرد شده
هویج 1 عدد کوچک و نگینی خرد شده
جو پوست کنده نصف پیمانه
خامه صبحانه 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
پیاز 1 عدد کوچک و ریز خرد شده
 نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو برای سرو

جو پوست کنده رو بشویید و با مقداری آب درون کاسه بریزید و  به کناری بگذارید تا به مدت 2 ساعت بمونه و حسابی حجمش دو برابر شه .

داخل دیگتون یکم روغن زیتون یا 30 گرم کره بریزید و پیاز ها رو تفت بدید تا نرم شه ( نمی خوایم پیازها سرخ بشن فقط نرم شه کافیه ) بعد سیب زمینی و هویج و جو خیس خورده نمک و فلفل  را هم اضافه کنید و یکم دیگه تفت بدید ،حالا کم کم استاک مرغ را به مواد داخل دیگ اضافه کرده و اجازه بدید با حرارت کم هم جو و هم سبزیجات بپزند .

در انتها  شیر رو داغ کنید و به سوپ اضافه کنید وبعد از چند جوش خامه رو با چنگال هم بزنید تا رقیق شه و به سوپ اضافه کنید بلافاصله سوپ را از روی حرارت بردارید و درون کاسه بریزید و موقع نوش جان کردن کمی آب لیمو به سوپ بزنید و آن را سرو کنید .... نوش جان ...pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر