ه‍.ش. ۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۳, چهارشنبه

دینامیت میگو (Dynamite Shrimps )



دینامیت میگو (Dynamite Shrimps )

بلللللله اسم خوشگلش همینه!!!!!! دینامیت میگو که یه غذای ژاپنیه و  واقعااااا هم دینامیتیه برای خودش هم تند و اسپایسیه و هم کرانچی و هم خوشگل و هم خوشمزه و هم ........ خلاصه برای خودش یه غذا یا کوکتل معرکه ایه که باید با برگ های کاهو سرو شه و گاهی به عنوان کوکتل توی گیلاس های مخصوص مارتینی  آنرا سرو میکنن . واقعا طعمش بی نظیره می دونید که الکی تعریف نمی کنم خودم اهل خوردن غذای شیرین نیستم برای همین لازم می دونم بگم ، به مقدار کم عسل توی دستور توجه نکنید دلیل توازن و به اصطلاح بالانس طعم تند این غذا حضور بی نظیرهمین عسله ... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ....pegah


مواد لازم برای سس :

سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سس تند چیلی 2 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه دینامیت میگو :

میگو 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 3/4 پیمانه
آرد ذرت 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم


برای تهیه سس :



همه مواد دستور را با هم مخلوط کنید و بعد سس را به کناری بگذارید .

برای تهیه دینامیت میگو :


کمر میگو ها را تمییز کنید .

در یک کاسه آرد ذرت و آرد ساده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید .

در یک کاسه دیگر تخم مرغها را بشکنید وبا چنگال هم بزنید .


حالا توی یک دیگ یا ماهیتابه مقدار زیاد روغن بریزید و اجازه دهید حسابی داغ شود .

اول میگو ها را توی  آرد بزنید و بعد توی تخم مرغ و دوباره توی آرد بغلطانید . 

و بعد توی روغن داغ سرخ کنید . میگوهای آماده شده روی برگ کاهو یا کنار برگ کاهو قرار دهید و بعد سسی که آماده کرده بودید را روی میگو ها بریزید و با چند برش پیازچه خرد شده روی آنرا تزئین و سرو کنید ...نوش جان ....pegah


۶ نظر:

  1. اول تو آرد ذرت بزنیم یا آرد معمولی که با نمک.و فلفل قاطی شده؟
    گمونم اول ارد معمولی باشه درسته؟
    ومرسی از دستوره ساده و خوشمزه تون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. همه آردها و نمک و ادویه رو قاتی کنید و بعد ادامه دستور رو اجرا کنید :) آردها با هم مخلوط می شن .

      حذف
  2. پگاه جون من خواننده پر و پا قرص شما هستم.واقعا غذاهاتونو دوست دارم.مخصوصا اینکه یه رگ شمالی دارم و از دستورات عالیتون استفاده میکنم.
    منم تازه یه وبلاگ درست کردم.اگه بهم افتخار بدین و سر بزنین خوشحالم میکنین.همیشه شاد و موفق باشین
    http://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم خوشحالم از آشنایی با شما باعث افتخاره حتما سر می زنم و موفق باشید :*

      حذف
  3. پگاه جان عالیه عزیزم ، من تا حالا امتحان نکردم ،البته خیلی اهل میگو نیستم ، اما اینطور که تو تعریف کردی ، والاهه غش کردم سر ظهری ، دستت درد نکنه بابت دستورش رفیق :**

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. واااای رزی جونم جات حسابی خاللللی رفیق یعنی عاشقش می شی :*

      حذف