ه‍.ش. ۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۹, شنبه

شکر پلوی بوشهری




شکر پلوی بوشهری

مگه میشه یه بوشهری ،  قیمه بوشهری درست کنه ( می تونید اینجا دستورش را ببینید ) و شکر پلو جَنبش ( کنارش ) نباشه ، اصلا و ابدا چنین چیزی ممکن نیست :))
شکر پلو بوشهری هم مثل بقیه پلوهای شیرین دستور خاصی نداره ولی از اونجا که با قیمه بوشهری سرو میشه خاص میشه . طرز تهیه اش هم خیلی ساده است که در زیر می تونید ببینید.

مواد لازم :

برنج  3 پیمانه آبکش شده
شکر 1/5 پیمانه 
محلول زعفران غلیظ 3/4  استکان 
گلاب ( در صورت تمایل )

ما توی شکر پلومون از گلاب استفاده نمی کنیم ولی بعضیا می ریزن برای این منظور می تونید زعفران ساییده شده را توی گلاب بریزید و اجازه دهید بمونه و رنگ لازمو پس بده و بعد به پلو اضافه کنید ولی بوشهری هایی که عین ما که از گلاب استفاده نمی کنن  زعفران را توی آب می ریزند .

برای درست کردن شکر پلو ، برنج آبکش شده را توی یک کاسه بزرگ بریزید و بعد شکر و زعفران را به اون اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شه ( در استفاده از زعفران دست و دل باز باشید نه به اندازه ایکه پلو رو نارنجی کنه یه حد معمول و خوش رنگ).  بعد کف دیگ کمی روغن بریزید و شکر پلو را داخل دیگ ریخته و اجازه دهید که دم بکشد، درست مثل زمانیکه پلو ساده را دم می دهید  .بعد از حاضر شدن ، شکرپلو را به همراه قیمه بوشهری ( می تونید اینجا دستورش را ببینید ) سرو کنید . نوش جان ....pegah  

۴ نظر:

  1. پگاه جون , اگه فکر میکنی من از این پلو میخورم , کاملا در اشتباهی :))))))
    اصلا فکرش رو هم نکننننننننننن
    شمالی و ترشی رو عشقه :))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دل به دل راه داره خواهر منم ترش پسندم :))))

      حذف
  2. تا حالا امتحان نکردم و نمیدونم چطور میشه ، دروغ چرا من شیرین پلو هم دوست ندارم ، اما از اونجائیکه دوست دارم همه چی روامتحان کنم ، اومدم خونت برام بپز ، بهت میگم دوست میدارم یا نه خوشگله :))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. برات می پزم رفیق فقط تو بیااااااا من که از خدامه :**

      حذف