۱۳۹۳ اسفند ۲۶, سه‌شنبه

بیسکویت ونیزی پرتقالی(viennese biscuits)


بیسکویت ونیزی پرتقالی(viennese biscuits)

این بار برای شما دستور پخت بیسکویتی را آوردم که احتیاجی به تخم مرغ ندارد و در واقع اگر با کره گیاهی درست شود یک انتخاب مناسب برای گیاه خواران است. این بیسکویت به صورت سنتی با شکلات ذوب شده تزئین می شود و یکی از مناسب ترین و ترد ترین بیسکویت ، برای عید نوروز است . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

آرد 225 گرم
آرد ذرت 75 گرم
کره نرم شده  250 گرم 
پودر قند 60 گرم
رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال یک قاشق غذاخوری



فر را روی 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید. کره را به همراه پودر قند هم بزنید تا نرم و لطیف شود.


آردها، یک قاشق ازپوست پرتقال و بعد آب پرتقال را به کره اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، یادتان باشد از هم زدن بیش از اندازه مواد بپرهیزید چون بیسکویت به روغن می افتد، به اندازه ایی هم بزنید که آرد با کره مخلوط شود. در یک قیف قنادی، ماسوره شکوفه بگذارید و داخل قیف را با مواد بیسکویت پر کنید .


 بعد به صورت ساده و به اندازه یک انگشت روی کاغذ روغنی از مواد بیسکویت بریزید. سینی را در فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقیقه بیسکویت ها را بپزید، بعد آنها را از فر درآورده و بگذارید سرد شوند، در انتها سر بیسکویت ها را در شکلات ذوب شده بزنید و با یک قاشق  رنده پوست پرتقال باقیمانده روی آنها را تزئین کنید...نوش جان و پیشاپیش سال نو مبارک ....pegah

۳ نظر:

  1. به به ، کاملا مشخصه چقدر ترده . دستتون طلا پگاه جون ،خیلی باید خوشمزه و خوش عطر باشه

    پاسخحذف
  2. مثل همیشه عالی و خوشمزه ، دستت درد نکنه پگاه جونی ...

    پاسخحذف